2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 85 پست
از بعد از ظهر حالم خراب کردن  به جز طلبکاری و امر و نهی هیچی بلد نیستن

دقیقا منم عین توعم. خواهرشوهرم سر بچه نچسبش سر دخترمن داد میزنه به دختر هفت ساله من همین امروز گفت زن گنده.. پدرشوهرم یه چیزی میخره قنشگ میترکه تازه سنشم ازمن بیشتره کار به جایی رسیده که قشنگ عقده و حسادتشو بروز میده 

ول کن خواهرباحرص خوردن چیزی نمیشه ببین من میرم خونشون چایی ب زورمیزارن جلوم ازاین بدترهس؟یامثلاخواهر ...

بگو بچه ها بدون مامانشم جایی نمیان.

از طرز حرف زدنت ناراحت میشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه توبه کردم خوبی کنم چون انقد خوبی کردم اما تو جواب بدی دیدم 6 سال کوچکترین بی احترامی نکردم ه ...

از خود گذشتگی های ادم نمیبینن 

فقط فکر خوشی خودشونن 

بدیش اینه حتی به فکر پسرشون هم نیستن 

کلا انگار پسره رو از خیابون پیدا کردن 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
ما عقدیم  چطور انتظار نداشته باشم  انگار از کنار خیابون منو پیدا کردن

من 4 سال عقد بودم دریغ از 1000 تومن ک مادر شوهرم از خودشچیزی بخره واسم 10 سال پیش شوهرم 2 میلیون میفرستادک مادرش برام طلا بخره فقط 600 دادالنگو بقیش و خرج خودش کرد بازم هیچی نگفتم ولی هیچ وقت یادم نرفته این بی رحمیا الانم اصلا ازش انتظاری ندارم 

هعیییی از خواهر شوهر هیچ خیری ندیدم  مادرشوهر هم فقط اولدورم بولدورم

اشتباهت اینجاس که فکر میکنی قراره خیر ببینی

همین که زهر نریزن برو خداتو شکر کن

که زهر نریختنم خودت میتونی مانع شی با رعایت فاصله طولی وعرضی کم برو کم بیا اطلاعات نده

من هفته در میون سر میزنم یعنی ماهی دوبار 

رو نده😒 من به مادرشوهرم رو بدم فکر میکنه عروس ندیمشه ماهی دوبار مثل مهمون میرم خونشون و تمااااااا ...

رو‌نمیدم 

اما عقدم انتظاراتی دارم 

از شوهرم دورم 

به رو خودشون نمیارن 

خونه مهیا کنن و عروسی بگیرن 

خستم کردن 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
از خود گذشتگی های ادم نمیبینن  فقط فکر خوشی خودشونن  بدیش اینه حتی به فکر پسرشون هم نیست ...

شوهر من با اینکه تک پسره مثل یه بچه ای میمونه که تو بچگی خانوادشو از دست داده باشه در این حد 

ول کن خواهرباحرص خوردن چیزی نمیشه ببین من میرم خونشون چایی ب زورمیزارن جلوم ازاین بدترهس؟یامثلاخواهر ...

هعییی روزگار 

من دیگه توبه کردم خوبی کنم چون انقد خوبی کردم اما تو جواب بدی دیدم 6 سال کوچکترین بی احترامی نکردم ه ...

خاک توسر من منم عین توام. پسرخواهرشوهرمو انقد دوس داشتم انقد قربون صدقش میرفتم انقد خوبی کردم بهش. زنیکه به بچه من حسادت میکنه میگه چرابابام براش خوراکی میخره چرا فلان کارا و میکنه امروز به دخترم گف زن گنده تازه داره خاله بازی میکنه.. دخترمن7سالشه فقط

چکار میکنن باهات؟ 

وظایفشون بلد نیستن 

منم که صبوری میکنم 

اخر یه فوضولی میکنن 

و من منفجر میشم 

دقیقا منم عین توعم. خواهرشوهرم سر بچه نچسبش سر دخترمن داد میزنه به دختر هفت ساله من همین امروز گفت ز ...

بچه های بی تربیتشون که نگم 

بچه تربیت کردن یکی از یکی وحشی تر و گستاخ تر 

تربیت کردن هم بلد نیستن 

اخه بچسبیم به شوهر وقتی میگیم خانوادتون اینقدر مضخرفه فقط میخوان کاراشون لاپوشونی کنن و زیر بار نمی ...

از من به تو نصیحت با گله کردن از خانوادش  خودتو فقط کوچیک میکنیچون اون هیچ وقت نمیره بع اونا بگ درست رفتار کنید