2777
2789
عنوان

سم همسایه ی مادرشوهر شدن🤣

388 بازدید | 22 پست

سلام امشب بی خوابی به سرم زده....

سرم درد میکنه.....اما یک چیزی که هست از ننه من غریبم بازی بیزارم.اما اینجا یکسری حرف هست که اگر دوست داشتید تا آخر بخونید🫂برای منم دعا کنید😘

من سال نود و هشت ازدواج کردم سال نود و نه هم عروسیم بود.عروسی ام نگرفتیم.چرا؟چون همسرم همون سال دویست میلیون تو بورس ضرر کرد و حتی وام ازدواجش هم تو اون دویست تومان از دست داد و البته کرونا هم شد و ما از خدا خواسته به بهونه کرونا اومدیم سر خونه زندگیمون.....اما.....داستان های من از جایی شروع شد که من قبول کردم واحد بالایی مادر همسرم بنشینم....اگر ازدواج صد در صد سیاست لازمه....فکر کنید پیشکسوت زندگی کنید یه نهصد درصد دیگه ام باید بزارید روش...یعنی هزار درصد سیاست.....حالا چرا؟

اگر دعوا کنید صداتون میره خونشون چشم غره میرن و باهاتون در میوفتن...

مهمون بیاد خونشون وظیفه تونه حتما برید حتی اگر مریض باشید

هر مهمونی بیاد خونه تون.....می فهمن....

هرجایی سفر بخوای بری میگن کی بریم؟یعنی همگی

خرید لباس جدید میفهمن و قیمت میپرسن

وقتی از خرید میایم به مشمع های خریدمون زل میزنن تا بگیم چی خریدیم

میخوایم بریم بیرون مادر شوهرم یهو میره بیرون که کجا😂😂😂😂😂

و در نهایت اگر اگر اگر واقعا دخالتی هم نباشه که هست.....

شما فکر میکنین هست و همین آزار دهنده ست.

بخدا که به تحصیلات و موقعیت اجتماعی هم نیستا همین مادرشوهر بنده معلم بوده.....

خلاصه که هرچقدرم خوب......

اما از من به شما نصیحت خواهرانه که شده برید طلا بفروشید یا قرض کنید خونه خودتونو شده پنجاه متر بخرید.....

که زندگی با خانواده ی شوهر هرچقدرم خوب.....تایید نمیشه....

خودم قبول کردم که.....دست خودم بشکنه🤣

لایک

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی مامان بزرگ مهربون دارم عموهام وقتی ازدواج کردن ی واحد با حیاط مشترک به همشون داد

مامان بزرگم خیلی مهربونی . هردفعه موقع شام بچه هاشو دعوت میکنه . ولی به قول شما همه اینا بود.

من هیچوقت به این موارد از منظر شما نگاه نکرده بودم

ارزو های بزرگ ، 

چیزی که هی میگم و گوش خانما نی نی سایتی بدهکار نیست

نه والا اینجور نیست ۹۰ درصدمون کل طلاهای عمرمون هم بزاریم به خونه نمیرسیم

حالا اینکه اول ازدواج با خانواده شوهرت بجنگی ما واحد مفت و رایگان بالاسر شما رو نمیخوایم بلکه ی واحد اجاره یا ی خونه برای خودمون میخوایم بماند

اینکه شوهرت رو هم ایا بتونی قانع کنی و اگاه کنی این مسائل فقط زن رو اذیت میکنه بفهمه یا نه هم هست

ارزو های بزرگ ، 

نه والا اینجور نیست ۹۰ درصدمون کل طلاهای عمرمون هم بزاریم به خونه نمیرسیمحالا اینکه اول ازدواج با خا ...

اون واحد مفت و رایگان رو تو تا وقتی اونجا هستی تاوانش رو با اعصاب میدی همچین مفت هم نیست

درسته.. ولی دخترا باید بهش فکر کنن که کل زندگیشون رو درگیر میکنه و اینو در نظر بگیرن

مخصوصا با این زندگی که معلوم نیست ادم بتونه پاشه یا نه

من سر مستقل زندگی کردن بلاهایی سرم اومد که از حوصله خارجه بشینم بنویسم

ولی تو عقد رفتار پدرشوهر و مادرشوهرمو دیدم چه ها که دیدم😕

قبول نکردم باهاشون زندگی کنم ،سر اون هم کلی دعوا و اذیت و ترد کردن همسرم پیش اومد و اتفاقات بعدش

ولی با همه اون بلاها ،اگه بازم عقب برگردم ،بازم قبول نمیکنم

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

اون واحد مفت و رایگان رو تو تا وقتی اونجا هستی تاوانش رو با اعصاب میدی همچین مفت هم نیست درسته.. ولی ...

منم شک ندارم. ولی حالا تو بیا با مادر شوهرت همون اول زندگی چپ بیوفت که من تاوان واحد مفتتو با اعصابم میدم تا از همون بیس روع زندگی رابطه ها خراب شه.

باور کن خیلی از تصمیم ها خصوصا تو این وضعیت اقتصادی اجباریه ، مگرنه کیه که دلش نخواد

ارزو های بزرگ ، 

منم شک ندارم. ولی حالا تو بیا با مادر شوهرت همون اول زندگی چپ بیوفت که من تاوان واحد مفتتو با اعصابم ...

گفتم که بیشتر حرفم نسبت به کسیه که توی مرحله انتخابه همسره نه زندگی مشترک

من سر مستقل زندگی کردن بلاهایی سرم اومد که از حوصله خارجه بشینم بنویسم ولی تو عقد رفتار پدرشوهر و ما ...

اولین حرکت و رفتاری که باعث جرقه ای که تو ذهنم شد برا نرفتن پیششون میگم

بعد عقد در دومین بار رفتن خونه مادرشوهرم ،دوماه بود عقد کرده بودیم ،رسمشون این بود عروس باید کارای خونشونو بکنه😑 اوکی بودم با این ،خب کار خونه بود ،به دستم نمیچسببد که دو تا ظرف شستن یا جارو کشیدن ولی خب...

جاروبرقی برداشتم که جارو بکشم ،شالمو انداختم رو مبل ،کارمو شروع کردم ،خاک تو سرم🙁

دیدم شوهرم از دور با اشاره بهم میگه شالتو سرت کن ،فکر کردم داداشش یا دومادشون داره میاد ،ولی دیدم هیشکی تو خونه نیست ،جز مادرش.

کارم تموم شد ،ازش پرسیدم چرا گفتی شال سرت کن ،گفتم مامانم بدش میاد ،میدونستم سرش کلی غر میزنه😳😳😳😳😳😐😐😐

اینجا برا بار اول پشمام ریخت😑😑😑😑

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓