2777
2789

جدی خدا عادل نیست

بمیرم برای تنهایی آقا امام زمان💔 به دلیل احترام قائل بودن برای کشورم در تاپیک های سیاسی شرکت نمیکنم چون حوصله ی توضیح دادن برای عده ای رو ندارم کسانی که تاریخ رو نخوندن ،حرفی باهاشون باقی نمی مونه ،شهدای سی تیر رو فراموش کردن که الان دوست دارن نفتشون تقدیم به موش کثیف زرد کنن .شهدای جنگ ۱۲ روزه ،شهدای دفاع مقدس شرمنده ایم ،شهدای فتنه های اخیر شرمنده ایم ،کسانی که امیدشون رو بستن به یه عده ی بچه باز که تو جزیره اپستین به بچه بازی هاشون سرگرمن،حرفی باقی نمی مونه این جماعت خودشون رو به خواب زدن،تو هیچ تاپیکی دیگه شرکت نخواهم کرد اگر سوال حس ششمی دارید درخواست بدید جوابتون رو میدم خانمای مذهبی دوست داشتید درخواست بدید با هم حرف بزنیم :)))) ۱سال تو سایت بودم تو بخش تبادل نظر فعالیت داشتم از تعداد پست هام هم مشخصه که چقدر فعال بودم سر یه سری موضوعات سعی کردم دیگه فعال نباشم تو تبادل نظر ،من هم مثل خیلی ها دوست نداشتم شخصیت واقعیم مشخص باشه ولی نتونستم دربرابر بی عقلی و کوته فکری یه عده کاربر بی تفاوت باشم برای همین من هم تصمیم گرفتم پشت سرورم بایستم خداروشکر که سربلند هستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نماز رو شروع کردی که مشکلت حل شه؟ نماز رو باید به قصد قربت بخونی حالا مشکل یا حل میشه یا نمیشه

عدالت خدا با معاد محقق میشه

مثلا کسانی که باعث مشکل شما شدن رو اگه خدا باهاشون کاری نداشت اره خدا عادل نیست ولی خدا عذابشون میکنه پس خدا عادله

و واسه شما جبران میکنه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بقران خسته شدم حتی ی کلمه درس نمیتونم بخونم همش فکر بدبختیامم

دانشجویی ؟

بمیرم برای تنهایی آقا امام زمان💔 به دلیل احترام قائل بودن برای کشورم در تاپیک های سیاسی شرکت نمیکنم چون حوصله ی توضیح دادن برای عده ای رو ندارم کسانی که تاریخ رو نخوندن ،حرفی باهاشون باقی نمی مونه ،شهدای سی تیر رو فراموش کردن که الان دوست دارن نفتشون تقدیم به موش کثیف زرد کنن .شهدای جنگ ۱۲ روزه ،شهدای دفاع مقدس شرمنده ایم ،شهدای فتنه های اخیر شرمنده ایم ،کسانی که امیدشون رو بستن به یه عده ی بچه باز که تو جزیره اپستین به بچه بازی هاشون سرگرمن،حرفی باقی نمی مونه این جماعت خودشون رو به خواب زدن،تو هیچ تاپیکی دیگه شرکت نخواهم کرد اگر سوال حس ششمی دارید درخواست بدید جوابتون رو میدم خانمای مذهبی دوست داشتید درخواست بدید با هم حرف بزنیم :)))) ۱سال تو سایت بودم تو بخش تبادل نظر فعالیت داشتم از تعداد پست هام هم مشخصه که چقدر فعال بودم سر یه سری موضوعات سعی کردم دیگه فعال نباشم تو تبادل نظر ،من هم مثل خیلی ها دوست نداشتم شخصیت واقعیم مشخص باشه ولی نتونستم دربرابر بی عقلی و کوته فکری یه عده کاربر بی تفاوت باشم برای همین من هم تصمیم گرفتم پشت سرورم بایستم خداروشکر که سربلند هستم

من نگفتم قویه که گفتم همون بذره هم داره میره

عزیزم شما اگه یه نفر یه ذره دوست داشته باشه

ترجیح نمیدی همونم از بین بره؟

اگه امروز آرامشتو در گرو چیزی بذاری،هرگزآرام نخواهی بود.🙂❌

نماز رو شروع کردی که مشکلت حل شه؟ نماز رو باید به قصد قربت بخونی حالا مشکل یا حل میشه یا نمیشه عدالت ...

من نماز رو بخاطر هرچیزی نخوندم فقط بخاطر آرامش امیدوارم

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

نمیدونم اخه

خدا که از بندهاش بی نیازه

این ماییم که محتاجشیم

نزار چیزی ازش دورت کنه بخاطر خودت

سنت هم حساسه الان!!!

اگه امروز آرامشتو در گرو چیزی بذاری،هرگزآرام نخواهی بود.🙂❌

جدی خدا عادل نیست

اینکه خدا تو این دنیا عادل نیست یه چیز بدیهیه

معلومه که دنیا عادلانه نیست

اما خدا خودشم اینومیگهکه عدالتمو جای دیگه برقرار میکنم این دنیامثل سیرکهواقعا/:

علاوه بر بهشت و جهنم،مسائل دیگه ای هستن واسه عدالت

و اخرت و...تصورات متفاوتی ازون چیزایی که بعضبا فکمیکنن دارن

و اینکه هر که بامش بیش،برفش بیشتر....

نعمت هر چی بیشتر،حسابرسی سخت تر...

یادت نره مهم ترین نعمت ادم،کارای خوب خودشه

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

خدا که از بندهاش بی نیازهاین ماییم که محتاجشیمنزار چیزی ازش دورت کنه بخاطر خودتسنت هم حساسه الان!!!

والا چی بگم از ظهر ی کلمه نتونستم درست حسابی بخونم از استرس همه چی دارم میمیرم گرونی جنگ بی پولی اعتراض نمیدونم تا من نوجون شدم چرا اینطور شد

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹