2777
2789
زمانی م شروع کرد زدن ک من ۶ هفته باردار بودم..دو هفته پیش  کاش زودتر اون روشو نشون میداد ک‌بخا ...

یا حدااااااا دیت رو زن حامله بلند کرده؟؟؟؟؟

انسان نیست اون به خدا قسم من جای تو بودم در جا طلااااااااق

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجور ادما جنون دارن نباید زود باردار میشدی 

خیلی م زود نبود آخه..۳ سال ازدواج کردیم...بعد من فقط موندم چرا فهمید حامله م  انقد عوض شد..آخه حرفم نمیزنه ببینم‌چشه فقط داد بیداد می‌کنه و وسیله میشکونه.خب من اگر میدونستم این اینجوریه اصلا باهاش ادامه نمی‌دادم ‌‌‌‌‌ک بخوام باردار بشم  

زمانی م شروع کرد زدن ک من ۶ هفته باردار بودم..دو هفته پیش  کاش زودتر اون روشو نشون میداد ک‌بخا ...

بیا اینم اخر عاقبت ازدواج در کشور ما،اونوقت دخترا تا مجردن فکر میکنن خونه شوهر واسشون 💩💩💩

یا حدااااااا دیت رو زن حامله بلند کرده؟؟؟؟؟ انسان نیست اون به خدا قسم من جای تو بودم در جا طلاااااا ...

من بعد از اینکه منو زد رفتم خونه بابام ولی انقد فشار روم بودو کم عقلی کردم نگفتم منو میزنه و نرفتم از ترس پزشکی قانونی.اول گفتم ماموریته بعد گفتم یکم اذیتم می‌کنه  کم کم شروع کردم گفتن ی هفته طول کشید تازه گفتم حامله م.خدا نابودم کنه خیلی پدر و مادرم و اذیت کردم. الان ک باردارم از چن تا وکیل پرسیدم نمیتونم طلاق بگیرم چون مدرکی ندارم..اومد دنبالم برگشتم خونه فقط برا ی جمع کردن مدرک. انقد تو فشارم ک خدا منو ببخشه بچه هم اذیت میشه حتما

بیا اینم اخر عاقبت ازدواج در کشور ما،اونوقت دخترا تا مجردن فکر میکنن خونه شوهر واسشون 💩💩💩

دقیقا.من خودم ۴ تا خواهر بزرگ تر از خودم دارم.بوه آخر بودم  تو ناز و نعمت و رفاه داشتم زندگی میکردم ‌.وقتب بابام فهمید منو میزنم باهاش برخورد کرد نفرتو تو چشماش دیدم می‌گفت من دستم ب دخترم نخورده تو بیجا کردی زدی... بیچاره ها وقت الان تو خونه نگران منن.با اینکه همش بهشون زنگ میزنم میگم خوبم اما مگه باور میکنن..

هیچی مهریه اجرا گزاشتم شد سالی یه سکه تو سرشم بخوره منم جلو قاضی گفتم بذل میکنم در قبال طلاق .رای طل ...

عزیزم شغل همسرتون چیه؟واینکه حقوقش چقدره ؟پیش قسط هم‌تعیین کرد قاضی؟

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارمند گلم .حقوقشم وزارت کار .اره یکی .چنتا ارازل برد دادگاه که بگن این وضع مالیش خوب نیس

منم‌ مهریمو درخواست دادم ولی ۵۰تاشو گفتم میخوام ولی کارمنددادگاه میگ توافق کن منم گفتم کمتر ۱۵۰ملیون قبول نمیکنم شوهرسابقمم گفته ندارم ۱۰۰تومن میدم ولی ۱۵۰ نه نمیدونم‌بزارم اجرا یاهمون ۱۰۰روبگیرم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40