2777
2789
اگه پولشو داری و خیلی غبغبت بزرگه و اذیت کنندس انجامش بده عزیزم، اما اگه خیلی بزرگ و تو چشم نیست فعل ...

ن نیس ینی اونقدی نیس ک اذیت کننده باشه. صورتم گونه دارم ولی ی زره غبغب  از صورتای استخونی هوشم میاد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنزیم بزن و هایفو هم واقعا غبغب رو از بین می بره من تو چند نفر دیدم خودمم هایفو کردم خیلی کم شد یه ...

ببخشبد من کمی غبغب دارم میخام آنزیم بزنم نقاهتش میشه بهم بگین چطوره و اینکه درد داره ؟؟ هزینش ؟ ممنونم گلم 

ببخشبد من کمی غبغب دارم میخام آنزیم بزنم نقاهتش میشه بهم بگین چطوره و اینکه درد داره ؟؟ هزینش ؟ ممنو ...

درد وقتی تزریق می کنه داره ولی از آنزیم بهتر واسه من هایفو بود

هایفو غبغبم رو کوچیک کرد 

من پارسال۱/۴۰۰دادم

انزیم تاثیر محسوسی ندیدم 

فقط یک بار انجام دادی شما؟ و این که ۲۲ سالمه نمیتونم انجام بدن؟ 

میتونی انجام بدی 

برای کل صورت باید سی به بالا باشی ولی برای ناحیه غبغب میتونی الانم انجام بدی . فقط بعضی مطبا قبول نمیکنن که فقط غبغب انجام بدن صرف اقتصادی نداره براشون یه سریام میگن فقط غبغب تاثیر نداره ، ولی شما انجام بده