2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خواهر من با لیفت با نخ انحام داده بود که کلیم اذیت شد بعد یه سالم برگشت اما من پیش خانم دکتر عباسی تو شیراز لیفت با هایفو تو یه جلسه انجام دادم بدون هیچ دردی و واقعا عالی بود . 

شمارشو میزارم خواستین باهاش هماهنگ شین. 09175133386

سلام عزیزم من هایفو انجام دادم پیش خانم دکتر عباسی بدون جراحی خیلی راضی بودم 

دستگاهشون ۱۰ بعدی ۲۰۲۳ آمریکاست شمارشو میزارم برات خواستی باهاش تماس بگیر کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

سلام خواهر من با لیفت با نخ انحام داده بود که کلیم اذیت شد بعد یه سالم برگشت اما من پیش خانم دکتر عب ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماه ...

وای خانم دکتر عباسی رو شما هم میشناسین منو خواهرم چند ساله پیششون میریم حتی مامانمم برای هایفو هاشون بردم کارش حرف نداره بهترینهههه❤️‍🔥❤️‍🔥

سلام من رفع غبغب در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

آنزیم بزن و هایفو هم واقعا غبغب رو از بین می برهمن تو چند نفر دیدمخودمم هایفو کردم خیلی کم شد یه دره ...

سلام دوست عزیز،شما هایفو کردی راضی بودی ،بعد من تو نت چرخیدم گفتن که باعث دندان درد وخرابی دندان میشه؟؟؟

سلام دوست عزیز،شما هایفو کردی راضی بودی ،بعد من تو نت چرخیدم گفتن که باعث دندان درد وخرابی دندان میش ...

دندون درد نداشتم 

یه بار انجام دادم و تقریبا دو سال میشه.

تغییر خاصی ندیدم

اما غبغبم رو کوچک کرد و مسهود بود برام

اما چون گفتن چربی صورت رو در عمق آب می کنه دیگه نرفتم