2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسری ماساژ و ورزش هست

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه سری ورزش ها هست بزن گوگل میاره ولی نمیدونم جواب میدن یا نه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اومدم بخونم

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

هایفوتراپی 

ماساژ که دیر جواب میده ولی ج سریع بخوای هایفو

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.