2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنزیم بزن و هایفو هم واقعا غبغب رو از بین می برهمن تو چند نفر دیدمخودمم هایفو کردم خیلی کم شد یه دره ...

سلام عزیزم شما غبغب هایفو کردی تا چه مدت موند؟؟ تخت شد غبغبت؟ راصی بودی 

من چند ماه پیش پیشه دکتر الهه لطفی هایفوتراپی غبغب انجام دادم و واقعا راضی بودم. عارضه‌ خاصی نداشت و نتیجه خیلی طبیعی و خوبی گرفتم. پوست گردنم  سفت شد و خطوط دور گردنم کم شد. درد هم نداشتم و پروسه راحتی بود. به نظرم خیلی خوبه برای کسایی که می‌خوان بدون جراحی غبغبشونو از بین ببرن 

درد وقتی تزریق می کنه داره ولی از آنزیم بهتر واسه من هایفو بودهایفو غبغبم رو کوچیک کرد من پارسال۱/۴۰ ...

سلام وقتتون بخیر، شما وقتی هایفوی غبغب انجام دادینچقدر طول کشید تا تغییر رو متوجه بشین؟ من یک هفته پیش انجام دادم الان احساس می کنم غبغبم خیلی شل شده، میترسم آویزون بشه!