2777
2789
عنوان

جاری ..

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 44 پست
[QUOTE=267823856]اگر نظرات شو دوست ندارید خوب نرین  بعدم شما میرفتبد کاشت ناخن و انجام می‌دادین ...

اهان الان خط آخر خوندم 👌

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خب بگو اره میخواستم پرو مکس بگیرم

گفتم نه فقط خواستم قیمت بگیرم ببینم ایکسش چنده میگه تو عم هنوز بچه ای ک میخوای پول به گوشی و اینا بدی 

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرتون چون من کوچیک ترم بهم حسادت میکنه؟ چون حرفاش همش توش حسادته

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 
میخواستم ایفون درونکس بخرم بعد من به هیچ کس نگفتما فقط شوهرم میدونست به داداشش گفته بود ک از فلانی ق ...

دقیقا جاری منم خیلی ....امااصلا بعضی اوقات واقعاگوش نمیدم خودموباگوشی مشغول میکنم .منم خانونامو ژلیش کردم گفت منم ببر گفتم باش ولی وقتش رسبد میگم وقت نداشت 😂😂😂

دقیقا جاری منم خیلی ....امااصلا بعضی اوقات واقعاگوش نمیدم خودموباگوشی مشغول میکنم .منم خانونامو ژلیش ...

خخخخ تو خیلی خوبی😂😂

به نظرتون چون من کوچیک ترم بهم حسادت میکنه؟ چون حرفاش همش توش حسادته

منم موقع عروسی نگفتم رفتم کلاس رقص یا چیکارکردم .بعدعروسی میگفت منو نبردن کلاس یه ارایشگاه خوب نبردن .منم گفتم والا منواینا نبردن خودم رفتم

گفتم نه فقط خواستم قیمت بگیرم ببینم ایکسش چنده میگه تو عم هنوز بچه ای ک میخوای پول به گوشی و اینا بد ...

اتفاقا باید میگفتی اره میخوام بخرم چطور مگه؟بگو بچه بودم که شوهر نمیکردم ‌...بچه تو قنداقه

به مادر شوهرم میگه این فلانی (من) خیلی پول خرج میکنه باید مراقبش باشین در صورتی ک خودش همش هر روز با خانوادشو و دوستاش بیرونه

اتفاقا باید میگفتی اره میخوام بخرم چطور مگه؟بگو بچه بودم که شوهر نمیکردم ‌...بچه تو قنداق ...

مادرشوهرم میگفت خودش میگفته ک همیشه دوست داشتم زود شوهر کنم ولی نشد به خاطر همین اینجوری به تو میگه داره حساپت میکنه زیاد حرفاشو جدی نگیر 

به نظرم نادونه یا خیلی بیکار....

مثلا اون روز میپرسید ک مبلاتو چقدر خریدی گفتم دقیق نمیدونم شوهرم اینا گرفتن و از قیمت خبر ندام گفت خوبه والا خوب واسه عروس کوچیکه خرج میکننن..

مادرشوهرم میگفت خودش میگفته ک همیشه دوست داشتم زود شوهر کنم ولی نشد به خاطر همین اینجوری به تو میگه ...

به حرف مادرشوهرت زیاد گوش نده اونا ممکنه حرف راست نزن با خانواده شوهر کلا صمیمی نشو....

به حرف مادرشوهرت زیاد گوش نده اونا ممکنه حرف راست نزن با خانواده شوهر کلا صمیمی نشو....

کلن خیلی اونجا نمیرم ولی وقتی برم همش اخلاقای گند جاریم رو مخمه

کلن خیلی اونجا نمیرم ولی وقتی برم همش اخلاقای گند جاریم رو مخمه

من اگه جاری دار یا زن داداش دار بشم حوصله اینکارا و حرفا ندارم انقدر خودم برنامه و ارزو دارم دنبال کارای اونا نیستم.

مرسی ازتون

2790
2778
2791
2779
2792