2777
2789
عنوان

جاری ..

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 44 پست
من جاری ندارم جاری دار باشم حوصله ندارم جایی باهاش برم کلا الان با خواهرشوهرم در تماس نیستم

خوش به حالتون

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب تو خیلی نظر نده .

نه بابا من اصلن کاری باهاش ندارم ولی خب میریم جنگل اینا میگه ک عه این لباسو خریدی مبارکه ولی من یه رنگ دیگشو دیدم قشنگ تر بود خب شما چی میگید به این مادر شوهرمم میگه اون اخلاقش همینه تو ک کوچیک تری رعایت کن یکم

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 
اون چند سالشه تو چند.‌‌..‌من باشم اصلا به اینکار کاری ندارم حوصله اینکار ندارم 

من ۱۶ اون ۲۹ 

[QUOTE=267823856]اگر نظرات شو دوست ندارید خوب نرین  بعدم شما میرفتبد کاشت ناخن و انجام می‌دادین ...

عزیزم اگر نظر ما رو میخواید باید بگم به خواهر شوهرتونم نگید که کجا قرار هست برید یا نرید 

نهایت نهایت وقتی ایشون نیست به بقیه حرف تون رو بزنید 

در مورد اینکه گفتید چطوری بهونه بیارید که باهاشون نرید 

کافیه بگید همسرم گفته خودم میام با هم بریم 

و تمام 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
جاری منم همین بود اصلا گوش نمیدادم به منم میگفت بیابریم لباس بخریم باهمسرم میگفتم بعدمیگفت بامن نیوم ...

میخواستم ایفون درونکس بخرم بعد من به هیچ کس نگفتما فقط شوهرم میدونست به داداشش گفته بود ک از فلانی قیمت بگیر سریع زنگ زده ک اره شنیدم میخوای ایفون بگیری

پرومکس..

عزیزم اگر نظر ما رو میخواید باید بگم به خواهر شوهرتونم نگید که کجا قرار هست برید یا نرید  نهای ...

اهوم ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز