2777
2789
عنوان

جاری ..

339 بازدید | 44 پست

سلام من یک جاری دارم ک چند سال از من بزرگ تره بعد من نامزد هستم و اون دو ساله عروسی کرده حالا میگه ک فلان کارو بکن فلان کارو نکن بهش میگم من خودم میدونم چکار کنم ولی هی میگه ک مثلا من میخواستم ناخن بکارم میکفت نه بابا ناخن چیه و فلان حالا خودش رفته کاشته بعد میگه عروسی داشتیم حالا عروسیه دختر عمو شوهرمه میگه با هم بریم لباس بخریم بعد بنظرتون من برم باهاش ؟ چون همش میخواد نظر بده بدم میاد

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بعد اون خیلی کارا میکنه مثلا موهاشو رنگ کرده بود میگفت تو عم بیا رنگ کن گفتم من دوست ندارم موهامو رنگ کنم تا عروسیم میگه دختر باید موهاشو رنک کنه و فلان خیلی دخالت میکنه

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 
سلام عزیزم.  دوری و دوستی بهترین چیزه. بنظرم حد خودتو بدون و خیلی درباره کارهایی که میخوای در ...

خودش میاد سر صبحتو باز میکنه و میگه فلان چیو بخر نخر در قپزتی ک من اصلا با اون حرف نمیزنم

به هیچ وجه نرو ... تنها برو ... با جاری سلام وسلام

موندم چجوری بگم ک نمیام

اگر نظرات شو دوست ندارید خوب نرین 

بعدم شما میرفتبد کاشت ناخن و انجام می‌دادین  نیازی نبود به ایشون بگید میخواید برید کاشت 

فاصله تونو رعایت کنید با ایشون 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
جاری جون جاری چقدر النگو داری😂😂🤣🤣

خخخ

نه نرو ! تا فاصله باشه بينتون ، به بهانه هاي مختلف بهتره ... جاري منم همه ش نظر ميده ، ولي نه عاقلانه بلكه به ميل خودش . 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

[QUOTE=267823856]اگر نظرات شو دوست ندارید خوب نرین  بعدم شما میرفتبد کاشت ناخن و انجام می‌دادین  نیازی نبو ...[/

من به خواهر شوهرم میگفتم ک میخوام برم پیش دوستت کاشت ناخن برگشت اونو گفت البته من وقت گرفتم ک برم با حرف اون کاری ندارم کلن 

نه نرو ! تا فاصله باشه بينتون ، به بهانه هاي مختلف بهتره ... جاري منم همه ش نظر ميده ، ولي نه عاقلان ...

دقیقا البته من سنم یکم کمه و اون میگه من بزرگ ترم صلاحتو میخوام و اینا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز