2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم گفت گمشو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 19831 بازدید | 503 پست
دوز از جونت.تو راست میگی و واقعا حق داری.من میتونم درکت کنم.چون توی سن پایین یک بار نامزد شدم و به ه ...

دلت پاکه تورو خداااا دعا بخون برام یا دعام کن ...ببین این ساعت شب غم ووفکر و عذاب و تنهایی میاد تووسرم .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت پاکه تورو خداااا دعا بخون برام یا دعام کن ...ببین این ساعت شب غم ووفکر و عذاب و تنهایی میاد تووس ...

تو چند سالته و شوهرت چند؟

همین شوهرم کم به من دروغ نگفت بخاطر بچه‌ش.فقط بخاطر اینکه بتونه با من ازدواج کنه همه مدل دروغ و راه و روش پیاده کرد و الان حال تورو میفهمم که نصف شب غم دنیا می‌ریزه تو دل ادم..ولی خب چه میشه کرد؟؟؟

متأسفانه توی مملکت ما نمیدونم باهامون چه کردن که همیشه غم و غصه و سختی و گرفتاری زیاده و هر کس یه جور گرفتاره‌.و شادی خیلی خیلی کم شده.فقط باید مدارا کرد و کنار اومد.

الان تو و شوهرت باید از خوشحالی بلند بلند بخندید و شاد باشید ولی چی بگم که ظلم کرده در حق زن باردارش.

مگه دست تو بوده و تنها بچه درست کردی که انقدر طلبکاره ازت.کاش زودتر متوجه اشتباهش بشه

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
همسن منی .انشالا هر زمان که خواستی دامنت سبز شه

ای جوووون دلم که دوست خوبم هم سن منه‌.خدا بزرگه عزیزم تو از ته دل بخواه خدا دست رد به سینه یه مادر نمیزنه 

تو چند سالته و شوهرت چند؟ همین شوهرم کم به من دروغ نگفت بخاطر بچه‌ش.فقط بخاطر اینکه بتونه با من ازد ...

من فقط میدونم خدااااا تک تک حال و احوال متو دید

دیشب کف حموم که افتادم کمرم دولا شد تا صبح از درد پیچیدم .اون نبود ولی خدا دید .چهره اشکی مادرمو خدا دید.صدای بابام که میلرزه باهام حرف میزنه رو خدا دید.به اسم و عشق پدر بودنش با من اینکارو کرد؟؟؟؟؟؟؟خدا از همین طریق از بی ذاتس و بی مهری همین بچش واسش میزاره تو کاسش .ببین روز روشنه برامممممممم 

اینا حق خواهی و اه نیستا .اینا کارمای جهانه صبر خدا بلنده

من فقط میدونم خدااااا تک تک حال و احوال متو دید دیشب کف حموم که افتادم کمرم دولا شد تا صبح از درد پ ...

آره می‌دونم.ادم هر کار کنه برمیگرده به خودش.قبول دارم کارما همیشه دنبال آدم‌هاست.خدا به پدر و مادر عزیزت صبر و سلامتی بده.

هوس چیزی کردم  اخه به کی بگم الان  این بچه میدونه پدرش اینقدر پسته که ویارشو کم کنه؟؟؟؟؟ ...

نگو اینطوری خدا نکنه.اشک ماهم درومد عجب پدری...چی بگم 😟😟😟😟

برات حمد خوندم قشنگم

من مشاوره خانواده هستم بصورت آنلاین(چت و ویس)کار میکنم،اگه نیاز داشتی مشاوره بشی امضام وبخون

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱