2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم گفت گمشو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 19831 بازدید | 503 پست
ممنونم شرایطشو الان ندارم مزاحمت شم هیچی همرام‌نیاوردم 

ولی عزیزم من دوست دارم برا یک جلسه هم که شده کمکت کنم شماهم اگه جوابی گرفتی در حقم دعا کنی

تو هر کدوم از پیامرسان ها بودی بهم پیام بده یه وقت بدم بهت 

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱
ولی عزیزم من دوست دارم برا یک جلسه هم که شده کمکت کنم شماهم اگه جوابی گرفتی در حقم دعا کنی تو هر کد ...

نیازی به هزینه نداره یک جلسه برات اختصاص میدم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمتون کتی هست؟

نه عزیزم 

اصاا دلش تنگ نشده .این فاصله خیلی بده برای زندگی مشترک....دل من چی میشه....اونم خبری ازش نیست اصلااا

میدونم ترس داری

درکت میکنم

ولی بهش بال و پر نده که حالت تو لحظه خراب نشه

برا ترستم قرآن بخون

سوره طلاق و مزمل هر کدومم دو صفحه ان در روز هر چند مرتبه که میتونی بخون ؛ قرآن خوندن دلتو آروم میکنی؛ برا بچه اتم خوبه

طلاق برا اینه‌ که‌ طلاق نگیرین

و مزمل برا آشتی بین زن و شوهره

خودتم کنترل کن تا بیاد سمتت

نذار بیرون انداختنت براش عادی بشه

هر چند توام بچه ی اونو خواستی بیرون بندازی

این جمله ی آخرو گفتم که درک کنی حرفت حال بچه ی اونم خراب کرده و از این به بعد بیشتر مراقب حرفات باشی

برا آرامشت ده تا صلوات فرستادم

نه اوتیسم دیده نمیشه  قهر کردی اومدی حالا استرس و اضطراب داری کی میاد دنبالت  بخاطر اون ...

تازه شما بیشتر مقصر بودی بچگی کردی قهر کردی تو عصبانیت شوهرت گفته برو گمشو شما هم فورا اومدی بیرون از خونت 

دیگه مشخصه وقتی خانمها بهم اینجوری میگن چرا مردها اجراش نکنن...

شوهرش گفته گمشو بیرون،حالا ایشون اومده بعد شما میگی مقصرتره و بچه گی کرده !،لااقل میگفتی بهتر بود نمیرفتی ،اونی که باید میرفت از اون خونه شوهرت بوده ...خب مشخصه که اینجور مردها تو دامن چه جور زنهایی رشد کردن .

دروغ چرا واسه من خیلی خوب بود یهو از حاملگیم عوض شده  الان یه دلتنگی اومده سراغم  میگم خ ...

مگه نمیگی این شما بودی که همیشه منت میکشیدی برای آشتی و بهش محبت میکردی ؟ 

احساساتت خیلی تلاطم داره ،یا از اینور میوفتی یا از اونور 

تازه شما بیشتر مقصر بودی بچگی کردی قهر کردی تو عصبانیت شوهرت گفته برو گمشو شما هم فورا اومدی بیرون ا ...

چرا باید وقتی شوهر بگه گمشو بیرون زندگیمون رو‌ول کنیم و بریم؟!!!! ناراحته اون بره بیرون 

الان به نظرت حرف من بد بوده ؟!

انقدر استرس و اضطراب داره با وجود بارداری میموند تو خونش قهر میکرد 

بچگی چندروزه حالش بده