2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم گفت گمشو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 19831 بازدید | 503 پست
بچمه ارههههه

خوبه پس بهش بگوبده بچمون تك فرزند نباشه خواهر و برادر داشته باشه!؟ و اينو بدون شايد شما مثل هر مادري كه بچش رو دعوا ميكنه گاهي لازم باشه دعوا هم كني اما ذات اينجور ازدواجها اينه كه بقيه زوم ميكنن روت و حتي اگه واقعا دعوات مادرانه باشه جور ديگه ديده ميشه! شما ناراحت نشو و حق بده! خوبه كه يه پدري اينقد به فكر بچه اش هست! نشونه بدي نيست... وقتي اومد اروم باهاش حرف بزن بگو اون بچه منم هست و سر حرفت هم باش و فراموش نكن كه اون بچه هم استرسهاي خودش رو داره! مادرش رفته و ناراحتي هاي خودش رو داره... و صبوري كن براي خدا اگه شوهرت آدم خوبيه باهاش حرف بزن ما ادمها بايد بيشتر حرف بزنيم...

بچمه ارههههه

در ضمن وقتي يكي بددهني ميكنه جواب دادن بش اوضاع رو بدتر ميكنه... هميشه يادت باشه اين! من خودمم گاهي اين مورد يادم ميره اما هميشه سعي كن از سرخشم حرفي نزني يا كاري نكني كه جز پشيموني هيچ سودي نداره ... ان شا الله مشكلت حل ميشه... توكل كن به خدا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچمه ارههههه

ان شا الله بچه ات كه دنيا اومد حواست باشه براي اينكه ادامه زندگيت راحت تر باشه محبتت به اوليه كم نشه بر عكس بدار بياد كنارش مدام به ني ني بگو ببين كي اومده! بذارحس كنه كه كنارشه نه رقيبشه... بهش بگو تو از اين به بعد بزرگتر ني ني هستي بايد مواظبش باشي بذار حس شخصيت و مسووليت كنه... 

عزيزم فشارهاي زيادي روي مردها هست امروزه مگه ادم چقد اعصاب داره!!! من قبلا ها تا شوهرم عصباني ميشد خودمم شروع ميكردم الان تا داد و بيدادميكنه فقط سكوت ميكنم و كارام رو ميكنم و اصلا جوابش رو با عصبانيت نميدم اوضاع بهتره... بعد چند دقيقه همه چيزاروم ميشه... اين تجربه منه البته... شايد نشه تعميم داد من فهميدم كه نبايد كش بدم ممكنه بزاي بقيه راه حل مناسب هم نباشه