2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم گفت گمشو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 19831 بازدید | 503 پست
شوهرت بچه داره؟بچه نمیخوای؟عاشقش بودی؟

آره دختر داره.منم بچه ندارم و نمیخوام فعلا.بله باهم یک سال و نیم دوست بودیم و اون واقعا شوهرم عاشق‌تره تا من.مشکلی نداریم تقریباً ولی من وقتی میبینم مادر بچه زنگ میزنه به هم میریزم

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها پسورد اینستاشو دارم ۲ بار اومده از صبح پیج منو بالا پایین کرده میرم هیستوریشو پاک میکنم باز م ...

🤩🤩🤩😍😍😍😍وااااای دختر دیدی گفتم.دیدی گفتم اونم به یادته.اخ جووووووون که چقدر خوشحال شدم برات.خداروشکر.امکان نداره بهت فکر نکنه.اون عاشقته اما داستان بارداری و دعوا با بچه‌ش ناراحتش کرده و ریخته به هم اعصابش.

آره دختر داره.منم بچه ندارم و نمیخوام فعلا.بله باهم یک سال و نیم دوست بودیم و اون واقعا شوهرم عاشق‌ت ...

حق داری .ولی تگر به شوهرت ایمان داری کوتاه بیا ضعف فقط نشون نده که بعدا ازش استفاده کنه

حق داری .ولی تگر به شوهرت ایمان داری کوتاه بیا ضعف فقط نشون نده که بعدا ازش استفاده کنه

نه خداییش تا حالا  چیزی ازش ندیدم و برام با قرآن عقدمون قسم خورده که فقط با منه و هیچوقت خیانت نکرده و نمیکنه.ولی تو خوب چیزی گفتی.من آدم بی سیاستی هستم.گفتی ضعف نشون نده راست میگی ممنونم بابت راهنماییت

نه خداییش تا حالا  چیزی ازش ندیدم و برام با قرآن عقدمون قسم خورده که فقط با منه و هیچوقت خیانت ...

اصلااااااااا نشون نده چون خدایی نکرده کوچکترین‌اختلافی بشه با همین زجرت میده بعد وا میری که چرا......

با دخترش خوب باش 

خودتم بچه بیار

قشنگترین لحظه های منو کشت.چه حوری جبران میکنه

دختر همین چند ساعت پیش داغون بودی که مگه میشه انقدر راحت به فکرم نباشه و همش من به یادشم‌.الان که فهمیدی به فکرته که داره توی پیجت می‌چرخه.همین نشونه خوبیه.... متأسفانه همه لحظات خوبمون به هم خورده یا کوفتمون شده ولی دیگه چیکار میشه کرد خواهر.مردها خودخواهن.

اصلااااااااا نشون نده چون خدایی نکرده کوچکترین‌اختلافی بشه با همین زجرت میده بعد وا میری که چرا..... ...

چشم.خوش به حالت ماشاا... خوب بلدی.من خیلی ساده‌م.ولی من از عصری تو فکرت بودم همش نگران بودم واقعا خوشحال شدم دیدم نوشتی اومده پیجت

دختر همین چند ساعت پیش داغون بودی که مگه میشه انقدر راحت به فکرم نباشه و همش من به یادشم‌.الان که فه ...

الانم داغونم هر ثانیه هزاران فکر میاد

ولی اگه ارزشمو ندونه جایی که ندونن اصرار جز کوچیکتر کردنم چی داره 

تهش نگاهای مردمه باز 

من یه بار این راه و رفتم 

حتی عصر فکر میکردم 

یه کمد کوچیک میگیرم واسه لباسای بچم تو اتاق دختربم خونه بابام 

زایمان‌کنم بدمیگروم سر کار همینجا بچمو بزرگ میکنم .

چشم.خوش به حالت ماشاا... خوب بلدی.من خیلی ساده‌م.ولی من از عصری تو فکرت بودم همش نگران بودم واقعا خو ...

اینم نکنه که دیگه هیچی .من اونقدرم به وجد نیومدم .نباید بزاره قهر طولانی شه حداقل واسه نوزادمون.ولی گذاشت .ولی کرد.چون بهم گفت برو الان خودش باید بیاد اصاا قانونی جز این نداره.نمیگه پول ندارم .وقت دکترمه.قرصامو نیاوردم‌‌‌......اینا خیلی درده...الان به بچش فقط فکر میکنه؟پس خاک بر سر من که اینقدر خرم

الانم داغونم هر ثانیه هزاران فکر میاد ولی اگه ارزشمو ندونه جایی که ندونن اصرار جز کوچیکتر کردنم چی ...

😟☹️ وای نه خواهر.اینطوری نگو.انشاا... خودش میاد منت کشی و دوباره آشتی میکنید و از اینکه براش بچه میاری خوشحال میشه.از ته دل از خدا می‌خوام که شوهرت متوجه اشتباه خودش بشه و برگرده سمتت و با عزت و احترام برگردی سر خونه زندگیتون.خدا کمک می‌کنه و همه چیز درباره درست میشه عزیزم.فاز منفی نگیر.به چیزای خوب فکر کن که انشاا‌‌‌... اتفاقات خوبی بیوفته برات دورت بگردم

اینم نکنه که دیگه هیچی .من اونقدرم به وجد نیومدم .نباید بزاره قهر طولانی شه حداقل واسه نوزادمون.ولی ...

دوز از جونت.تو راست میگی و واقعا حق داری.من میتونم درکت کنم.چون توی سن پایین یک بار نامزد شدم و به هم خورد.خداروشکر که به هم خورد.اون رفته بود دنبال یه دختر خوشگل و امروزی تر از من.سر و زبون دار.و سر دو ماه عروسی کرد باهاش.هرچند جدا شدن ولی می‌خوام بگم من درکت میکنم.میفهمم وقتی راحت بی ارزشت کرده و حواسش به تو و نی‌نی نیست چقدر دردناکه.اما من دلم روشنه گلم.انشاا..‌. میاد میگه از روی عصبانیت اون ضر و زدم و برگرد 

انشالا.شما چند سالته .خودت بچه نمیخوای یا جز شرطاتونه

من 33.

نه شرطی نداریم.من تازه 3ساله ازدواج کردم و واقعا الان شرایط بچه نداریم.