2777
2789
عنوان

پشیمون شدم حالا چیکار کنم

305 بازدید | 10 پست

خونمونو باز سازی کردیم دیوارها خیلی کثیف بود باید کلا خراب میکردیم دوباره کچ میکردیم شوهرم گف بیا کاغذ دیواری کنیم  حالا قراره مرده فردا بیاد بزنه ولی پشیمون شدم میگم نکنه زشت بشه یا تیره بشه. 

طرحی انتخاب کردم خیلی روشنه گل دار واز اون مدل طرحا نیس ولی بازم حس خوبی ندارم 

طوسی قشنگه،

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه که باید کاغذ دیواری بشه چون الان دیگ کمتر خونه ایی هست که گچ باشه 

ولی نگرانش نباش اگه رنگش روشنه اصلا نه کوچیک بنظر میرسه نه هیچی دیگه خیلیم خوشگل مبشه بعد سه سال هم برو باز عوضش کن 

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
خونه که باید کاغذ دیواری بشه چون الان دیگ کمتر خونه ایی هست که گچ باشه  ولی نگرانش نباش اگه رن ...

کچ خونه ی ماهم خیلی بد جور بود چند لایه رنگ تیره خرده بود بعد باز روشن ینی افتضاح بود 

برا همین اینکارو کردم دعا کنین خوب دربیاد اگه بد بشه همش خودمو میخورم 

کچ خونه ی ماهم خیلی بد جور بود چند لایه رنگ تیره خرده بود بعد باز روشن ینی افتضاح بود  برا همی ...

سختتتت نگیر بابا مطمینم عالی میشه تازه دوست نداشتی هم نگرانی نداره بعد چند سال تغییر دکوراسیون میدی 

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…