دلم میخواد یه ازدواج موفق کنم اما هر چی دعا بوده خوندم و توی مهمونی هم برای دیده شدن رفتم حتی دعای باطل السحر و ازدواجم گرفتم ولی واقعا خبری نیست دیگه نمیدونم چیکار کنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
امیدوارم هر چه سریعتر سلامتیشونو به دست بیارن. اولین قدم در لذت بردن پذیرفتن وضعیت موجوده. هیچ آدمی ...
سلامت باشید گلم،،،پدرم جز بیماری خاصه ،،جمعه گذشته دیگه ازش قطع امید کردیم بیمارستان بستری شد،،منه مجرد با سن بالا چقدر مریضیشون ببینم ،چیزایی هست ک نمیشه گفت
یکیش خودم واقعا تنهام ولی حداقل بعضی مواقع توی جمع که همع زوجن و تنها نیستن منم تنها نیستم یا یه وقتا که احتیاج دارم به یکی تکیه کنم(با اینکه مستقلم برا خودم توی اکثر کارا) حداقل میتونم روش حساب کنم
مطمینم ک بهترین هارو برام میخای و بهم میدی😍 شکر خداجونم❤
نمیفهمم منظورتو خب مثلا چه تلاشی؟ آدم دلش میخواد یه زندگی عاشقانه و شیرین داشته باشه و با همسرش خوش ...
بله همه دلشون میخواد. امیدوارم درآینده زندگی عاشقانه با همسرت داشته باشی و خوشبخت بشی. ولی الان عاقلانه س که چون مجردی زندگی رو به کام خودت زهر کنی؟ برای خودت دلمشغولی داشته باش. "یاد بگیر" که از تنهایی هم میشه لذت برد. بدون که تنهایی ربطی به تجرد و تاهل نداره
برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار
متاسفانه ما تو ایران از بچگی تو گوش دخترامون خوندیم هر غلطی میخوای بکنی بذار شوهر کنی بعد ...
این شده خوشبختی مونو تو ازدواج میبینیم
آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️