دلم میخواد یه ازدواج موفق کنم اما هر چی دعا بوده خوندم و توی مهمونی هم برای دیده شدن رفتم حتی دعای باطل السحر و ازدواجم گرفتم ولی واقعا خبری نیست دیگه نمیدونم چیکار کنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فردای متاهلی که همه چی عادی شد چیکار میکنی؟ بچه میاری که تنهاییتو پر کنه؟ زندگی همینه دیگه. باید خودت برای بالا بردن کیفیت زندگیت تلاش کنی.
برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار
امیدوارم هر چه سریعتر سلامتیشونو به دست بیارن. اولین قدم در لذت بردن پذیرفتن وضعیت موجوده. هیچ آدمی زندگیش پرفکت نیست.
برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار
فردای متاهلی که همه چی عادی شد چیکار میکنی؟ بچه میاری که تنهاییتو پر کنه؟ زندگی همینه دیگه. باید خود ...
نمیفهمم منظورتو خب مثلا چه تلاشی؟ آدم دلش میخواد یه زندگی عاشقانه و شیرین داشته باشه و با همسرش خوش بگذرونه و یکی باشه درکت کنه ، مثلا تو تنهایی چی هست آخه؟ فوقش بری تفریح یا هرکاریم بکنی من بازم اون تنهاییه اذیتم میکنه