2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 76 پست
والله تو ازدواجم خبری نیست فقط مسئولیت هات دوبرابر میشه

من خونه بابام یه شوهر کم دادم وگرنه همه کارای ک خونه شوهر انجام میدن ،تازه بیشتراز حد معمول خونه بابام انجام میدم ،پا و کمر نمونده برام

برای سلامتی پدرم دعا کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والله تو ازدواجم خبری نیست فقط مسئولیت هات دوبرابر میشه

با اینکه مسئولیت ها زیاد میشه ولی بازم تنهایی خیلی بده

مطمینم ک بهترین هارو برام میخای و بهم میدی😍 شکر خداجونم❤
آخه تنهایی چه لذتی داره؟ اونم اینهمه مدت

فردای متاهلی که همه چی عادی شد چیکار میکنی؟ بچه میاری که تنهاییتو پر کنه؟ زندگی همینه دیگه. باید خودت برای بالا بردن کیفیت زندگیت تلاش کنی.

برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار
آخه تنهایی چه لذتی داره؟ اونم اینهمه مدت

با خیال راحت میتونی بری کلاس،دانشگاه سرکار تفریح (سینما،سفر،بیرون رفتن با دوستان و..) 

موقع متاهلی بیش تر وقتت با همسرت میگذره (هرچقدر هم که آزاد باشی.

با یه پدرومادر بیمار ک همش استرس دارم چطور

امیدوارم هر چه سریعتر سلامتیشونو به دست بیارن. اولین قدم در لذت بردن پذیرفتن وضعیت موجوده. هیچ آدمی زندگیش پرفکت نیست.

برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار
فردای متاهلی که همه چی عادی شد چیکار میکنی؟ بچه میاری که تنهاییتو پر کنه؟ زندگی همینه دیگه. باید خود ...

نمیفهمم منظورتو خب مثلا چه تلاشی؟ آدم دلش میخواد یه زندگی عاشقانه و شیرین داشته باشه و با همسرش خوش بگذرونه و یکی باشه درکت کنه ، مثلا تو تنهایی چی هست آخه؟ فوقش بری تفریح یا هرکاریم بکنی من بازم اون تنهاییه اذیتم میکنه

چه ربطی داره کلا شرایط ازدواج سخت شده کسی زن نمیگیره 

ربط داره 

درسته شرایط سخت شده و گرونیه ولی قبلا تنها راهی ک ب ی دختر برسی ازدواج بود اما الان اصلا اینطور نیست و یکی از دلایل ازدواج نکردن پسرها همینه ...