2777
2789
عنوان

ازدواج

1320 بازدید | 76 پست

دلم میخواد یه ازدواج موفق کنم اما هر چی دعا بوده خوندم و توی مهمونی هم  برای دیده شدن رفتم حتی دعای باطل السحر و ازدواجم گرفتم ولی واقعا خبری نیست دیگه نمیدونم چیکار کنم

زمان ازدواج مثل زمان تولد و مرگ تقدیر آدماست. زمانش که برسه خودبخود انجام میشه. خودتو بخاطرش اذست نکن و از مجردیت لذت ببر

برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کو لذت 

باید پیش بیاری دیگه. شنیدین که میگن اگه از مجردیت لذت نبری تو متاهلی هم نمیتونی لذت ببری. چون متاهلی هم تکراری میشه 

برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار
هرزگی برخی دختران=نیامدن خواستگار برا دختران پاک

چه ربطی داره کلا شرایط ازدواج سخت شده کسی زن نمیگیره 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش