2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 76 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مسئولیت که داره خودمم خوشم نمیاد از اون قسمتش ولی خب آدم به یه شریک مناسب احتیاج داره

فقط خودتو خوشگل کن.و لباس شیک بپوش .موی خوشگل.عطر و بو.برو تو اجتماع کار .حرفه یاد بگیر.مثلا ارایشگری.با یکی دوست شو .الان دیگه کمتر کسی سنتی ازدواج میکنه.همه غریبه دوست دارن

خیلی مجردی خوش میگذرهههه  متاسفانه ما تو ایران از بچگی تو گوش دخترامون خوندیم هر غلطی میخوای ب ...

داری حرف دل منو میزنی

دوستان عزیز کاربری دست دو نفره.                                       من موفق میشم ،،،،،،،، دکتر آینده ام
والله من تنها زندگی میکنم نه خانواده دارم نه دوس پسر،از شوهرمم جدا شدم دارم لذت میبرم

خوش بحالت من چطورازدواج کردم مامانم باحرفاش روانی ودیوانه ام کرده 

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
بله همه دلشون میخواد. امیدوارم درآینده زندگی عاشقانه با همسرت داشته باشی و خوشبخت بشی. ولی الان عاقل ...

تنهایی یه تایمایی خوبه چون آدم احتیاج داره ولی از حد که بگذره بد میشه

والله من تنها زندگی میکنم نه خانواده دارم نه دوس پسر،از شوهرمم جدا شدم دارم لذت میبرم

شما خرت از پل گذشته یبار،برا کسی ک مجرد هیجان انگیز ب نظز میاد ک البته اگ همچی خوب پیش بره

سلامت باشید گلم،،،پدرم جز بیماری خاصه ،،جمعه گذشته دیگه ازش قطع امید کردیم بیمارستان بستری شد،،منه م ...

وای خدا🥺....امیدتونو از دست ندین...

شرایط سختیه.منم پدرمو در کودکی از دست دادم مادرمم هم بیمار هستن و یه خواهر با مشکل ذهنی دارم درکتون میکنم... 

برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار
مثلا چیکار میکنی که بهت خوش میگذره؟

فعلا که درس میخونم ...

ولی همین سایت با کلی دختر خوب دوست شدم .میگیم می‌خندیم ...بدون اینکه نگران شام و ناهار باشم 😅🤦 

تنهایی چند بار مسافرت رفتم .....

تنهایی خرید برو .بگرد ... یه زبان جدید رو آنلاین یا حضوری یاد بگیر. کتاب در زمینه ازدواج و اینا بخون به درد آینده ات میخوره .آشپزی کن .. مسافرت های یه روزه برای تنوع حالت برو ... 

برقص . باشگاه برو . دنبال رشد فردی و شخصیتی باش ... مستقل شو . سر کار برو 

خلاصه بیکار نشین 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
فقط خودتو خوشگل کن.و لباس شیک بپوش .موی خوشگل.عطر و بو.برو تو اجتماع کار .حرفه یاد بگیر.مثلا ارایشگر ...

میدونی آخه من علاقه ای به روابط بی سر و ته و آدمای بلا تکلیف ندارم و خب دوستیم باعث میشه وابسته شی و عاقلانه تصمیم نگیری کلا خوشم نمیاد خیلیم بلد نیستم حوصلشم ندارم

چقد خوب..منم خیلی مشکلات توی زندگی متاهلیم دارم خانوادم میگن جداشو..ولی خودم از بعدش میترسم..کاش قوی باشم

اگر اینجور بود هیچ کس ازدواج نمی کرد....

اگه واقعیتو نپذیری ممکنه بعد از ازدواج سرخورده بشی.

برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز