2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 76 پست
خب از چی لذت میبری؟

از زندگیی که بسته به هیچکس نیست ، اول سعی کن خودتو دوست داشته باشی با خودت کنار بیا بعدا فکر ازدواج باش، اگه الان منتظری که فقط ازدواج کنی تا بلکه خوشبخت بشی باید بکم اشتباه بزرگی میکنی

فعلا که درس میخونم ... ولی همین سایت با کلی دختر خوب دوست شدم .میگیم می‌خندیم ...بدون اینکه ...

هیچکدوم اینا تنهایی بهم حال نمیدن اتفاقا بعضیاشونم انجام میدم ولی بنظرم هر چیزی جای خودشو داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از زندگیی که بسته به هیچکس نیست ، اول سعی کن خودتو دوست داشته باشی با خودت کنار بیا بعدا فکر ازدواج ...

خودمو دوست دارم چه ربطی داره؟ خب اون نیاز هایی که دارم با تنهایی رفع نمیشه

خوش بحالت من چطورازدواج کردم مامانم باحرفاش روانی ودیوانه ام کرده 

من جدا شدم گلم، ازدواجم سر فرار از خونه پدرم بود انقدر که بی مهر وعاطفه بودن، موقع طلاقمم انقدر اذیتم کردن و حتی نونم تو خونشون ازم قایم میکردن .... الان مستقلم و با هیچکدومشون رفت وامد ندارم، کلا قیدشونو زدم

تنهایی یه تایمایی خوبه چون آدم احتیاج داره ولی از حد که بگذره بد میشه

آره میدونم. چاره چیه؟

برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار
شما خرت از پل گذشته یبار،برا کسی ک مجرد هیجان انگیز ب نظز میاد ک البته اگ همچی خوب پیش بره

چه خری، کاش پاش قلم میشد میموند همون ور پل، بخاطر فرار از خونه پدری ازدواج کردم اخرشم دست از پا درازتر برگشتم

ولی خوب حرفتو قبول دارم ادما تا چیزیو تجربه نکن عبرت نمیشه براشون

من جدا شدم گلم، ازدواجم سر فرار از خونه پدرم بود انقدر که بی مهر وعاطفه بودن، موقع طلاقمم انقدر اذیت ...

حداقل الان همه چی زندگیت دسته خودته گلم. من الان متاهلم اینقدرمامانم پشت سرشوهرم بدمیگه وباحرفاش اذیتم میکنه که اگه خدایی نکرده جدابشم اولین حرفی که بگه میگه دیدی من بهت چی گفتم 

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
حداقل الان همه چی زندگیت دسته خودته گلم. من الان متاهلم اینقدرمامانم پشت سرشوهرم بدمیگه وباحرفاش اذی ...

میفهمم چی میگی، ولی خوب اگه شوهرت خوبه به هیچکس اجازه نده به همسرت توهین کنخ

با چشم باز انتخاب کن نه از سر نیازو ...  ایشاالله عاقبت بخیر و خوشبخت بشی

ممنون آخه اصلا گزینه ای نیست که آدم بخواد انتخاب کنه یکی دو مورد سطحی بودن که رد کردم یعنی اصلا نیومدن خونه

وای خدا🥺....امیدتونو از دست ندین... شرایط سختیه.منم پدرمو در کودکی از دست دادم مادرمم هم بیمار هست ...

خدا پدرتو بیامرزد ب مادرت و خواهرت سلامتی بده،،بله شرایطی سخت دارم

برای سلامتی پدرم دعا کنید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز