دلم میخواد یه ازدواج موفق کنم اما هر چی دعا بوده خوندم و توی مهمونی هم برای دیده شدن رفتم حتی دعای باطل السحر و ازدواجم گرفتم ولی واقعا خبری نیست دیگه نمیدونم چیکار کنم
از زندگیی که بسته به هیچکس نیست ، اول سعی کن خودتو دوست داشته باشی با خودت کنار بیا بعدا فکر ازدواج باش، اگه الان منتظری که فقط ازدواج کنی تا بلکه خوشبخت بشی باید بکم اشتباه بزرگی میکنی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوش بحالت من چطورازدواج کردم مامانم باحرفاش روانی ودیوانه ام کرده
من جدا شدم گلم، ازدواجم سر فرار از خونه پدرم بود انقدر که بی مهر وعاطفه بودن، موقع طلاقمم انقدر اذیتم کردن و حتی نونم تو خونشون ازم قایم میکردن .... الان مستقلم و با هیچکدومشون رفت وامد ندارم، کلا قیدشونو زدم
تنهایی یه تایمایی خوبه چون آدم احتیاج داره ولی از حد که بگذره بد میشه
آره میدونم. چاره چیه؟
برخیز شتربانا بربند کجاوه/ کز چرخ عیان گشت همی رایت "کاوه"....از شاخ شجر برخاست آوای چکاوه/وز طول سفر حسرت من گشت علاوه....بگذر به شتاب اندر از رود سماوه/ در دیده ی من بنگر دریاچه ساوه..... وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار