2777
2789
کلاس فوق العاده داشتیم زیاد مهم نبود چون پنجشنبه ها درس جدید نمیدن فقط حل تست و رفع اشکال داریم  ...

به نظرم تاپيك رو قفل كن 

برو استراحت كن

ذهنت رو درگير نكن

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از نظرت🤍

عزيزم من دركت كردم 

بچه ها شما هم درك كنيد 

اين دوستمون به خاطر امثال ماها لبريز از خشمه

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
@نی_نی_یار_پنج     این چه وضعیه برای سایت درست کردید؟  یه کاربر که تازه میاد ه ...

من اصلا قصد توهین و بی احترامی نداشتم و ندارم اما انگار شماها داشتید. از اول یک طوری نسبت بهم گارد گرفتید که انگار مجرمی چیزی ام

خب صبر منم یک حدی داره

ضمنا کار درستی کردم از حقم دفاع کردم

Where do we go when we die

دوستان مشکل 90 درصدا ما متفاوت بودن اعتقاد ها هست و خب اعقاد هر فردی متفاوته... من خودم بشخصه هیچ وقت از روی ظاهر افراد نظر ندادم...اونی ک بی حجابه لزومن بی دین نیست و اونی ک با حجابه لزومن معتقد نیست... من به شخصه با چشمای خودم دیدم یکی از دوستام حتی یه تار موش هم بیرون نبود ولی خب..... و یه دوستان حجاب خوبی نداشت ولی خیلی بچه ی خوب و عالی ای بود.... این اعتقاد منه بعضیا موافقن و بعضیا مخالف و دلیلی بر بحث هم نیست :)))

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
الهی بمیری مادرت راحت بشه از دستت  بچه ناخلف  مرگش نعمته

این چیه میگی آخه؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

چ عكس ترسناكي بود مث پسرا بود چشمات 

خب تو خونه پدرمادرت زندگي ميكني بايد حرمت نگه داري 

فاز اينكارا هم تموم ميشه خودت بعدا يادت مياد ميخندي  

زيبايي و خفن بودن خاصي هم نداره هر كي ببينه خوشش نمياد خودتم ٢٤ ساعت نميتوني جلو ايينه و گوشي باشي ببيني خوشت بياد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
 تومادر باشی میفهمی این الان مادرش چی میکشه از دستش. حتما با خودش میگه کاش شکمم پاره میشد اینو ...

شک نکن اگه مادرم این حرفت رو می‌دید از هستی نیستت می‌کرد کاربر محترم

Where do we go when we die
 تومادر باشی میفهمی این الان مادرش چی میکشه از دستش. حتما با خودش میگه کاش شکمم پاره میشد اینو ...

از كجا ميدوني مادر نيستم؟

بچه من ترنس باشه ،لبريز از خشمش نميكنم كه به همه بپره 

من خودم باعث حال بد بچم شدم ،غر هم بزنم؟

ابرو ک کاره خاصی نکرده  هر کی بدن خودشه دوس داشته اینجوری کرده  ولی این ک مدرسه ...

درسته بدن خودشه اما تو خانواده ای داره زندگی میکنه که خواست اونا هم مهمه

با این تفاوت فرهنگی که بین نسلها اتفاق افتاده برای اینکه مشکلی پیش نیاد هم مامان باباهاو هم بجه ها باید توقعاتشون رو از هم کمتر کنن

احتمالا مامانت هم ناراحتيش از شخصيتت هست نه فقط اين ابرو خط انداختن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.