آنفلانزا ب شدت زياد و خطرناك شدهقصد نگران كردنتون رو ندارم ولي همسايه ما تو بيمارستان كار ميكنه ميگه ...
صداشو درآوردن کامل و گفتن حتی از کرونا بدتره رعایت کنید
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
آخه کلا بدنم مریضی رو جذب میکنه الان ۳ هفتس بخاطر اینکه سینوزیتام عود کردن،افتادم
چند سالته؟
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
آخه کلا بدنم مریضی رو جذب میکنه الان ۳ هفتس بخاطر اینکه سینوزیتام عود کردن،افتادم
سیستم ایمنی تو تقویت کن
هر صبح آب ولرم ی قاشق عسل کمی زردچوبه و اب لیمو ترش تازه بخور
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
خودتو تقویت کن، عسل لیمو رو حتما بخور ، مخصوصا توی فصل سرد ، بدنت خیلی مقاوم میشه
راه حل واسه درمان سینوزیت نداری؟ازون موقع تا میرم بیزون یه نسیم بم بخوره سریع بالای ابروهام و بینشون ...
بیرون گرم نگه دار پیشونیتو
کلا سیستم ایمنیت ک تقویت بشه سینوزیتتم بهتر میشه