2777
2789
عنوان

تعطیلی مدارس

444 بازدید | 28 پست

به نظرتون آنفولانزا تو اذربایجانشرفی زیاده ایا و اینکه خب بازم تعطیل میشن یانه

لطفا هروقت منو توسایت دیدین دعوا کنین برم درسمو بخونم و پند بدین منو

ن دیگه پیکش رد شد

تورو خدا راس میگی؟

میگن هی داره بدتر میشه که

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اونجایی من شنیدم اون تعطیلی ی هفته ده روز پیک آنفولانزا رو شکوند

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ن فک نکنممنطقه ی ما ک اینجوری نیس

شهر ما هنوز جزو اون شهرای هشداری نیس ولی میگن بیمارستانا پره

تو کانال خبر شهرمون نوشت داره افسار گسیخته میشه

منم سیستم ایمنی بدنم پایینه

دیشب میگفتم اگه بگیرم،بمیرم کی بچه هامو مث خودم تر و خشک کنه🥺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

آنفلانزا ب شدت زياد و خطرناك شدهقصد نگران كردنتون رو ندارم

ولي همسايه ما تو بيمارستان كار ميكنه ميگه اوضاع به شدت خطرناكه و فوق العاده زياد صداش رو در نميارن وگرنه ويروسي بدتر از كروناست

تا اونجایی من شنیدم اون تعطیلی ی هفته ده روز پیک آنفولانزا رو شکوند

ای خدا کنه

آنفلانزا ب شدت زياد و خطرناك شدهقصد نگران كردنتون رو ندارم ولي همسايه ما تو بيمارستان كار ميكنه ميگه ...

چرا گفتن هم انتقالش هم شدتش از آنفولانزا بدتره

شهر ما هنوز جزو اون شهرای هشداری نیس ولی میگن بیمارستانا پرهتو کانال خبر شهرمون نوشت داره افسار گسیخ ...

وای خدانکنه

این افکارمنفی رو از خودت دور کن

اخبار رو هم از منابع بالاتر پیگیری کن

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

وای خدانکنهاین افکارمنفی رو از خودت دور کناخبار رو هم از منابع بالاتر پیگیری کن

آخه کلا بدنم مریضی رو جذب میکنه الان ۳ هفتس بخاطر اینکه سینوزیتام عود کردن،افتادم

آخه کلا بدنم مریضی رو جذب میکنه الان ۳ هفتس بخاطر اینکه سینوزیتام عود کردن،افتادم

چقد بد

منم تقریبا اینجوری ام

زود ب زود مریض میشم

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔