studentttttt مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 540 عنوان تعطیلی مدارس 438 بازدید | 28 پست به نظرتون آنفولانزا تو اذربایجانشرفی زیاده ایا و اینکه خب بازم تعطیل میشن یانه لطفا هروقت منو توسایت دیدین دعوا کنین برم درسمو بخونم و پند بدین منو امروز | 07:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88253 ن دیگه پیکش رد شد میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78890 ن دیگه پیکش رد شد تورو خدا راس میگی؟میگن هی داره بدتر میشه که خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
studentttttt مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 540 ن دیگه پیکش رد شد میگن اخه بازم زیاده چی بگم میگی ینی تعطیل نمیشیم لطفا هروقت منو توسایت دیدین دعوا کنین برم درسمو بخونم و پند بدین منو
saladsezar عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 1019 شهر ما از دوشنبه اون هفته دیگه تعطیل نشدن میرن مدرسه کاربر قدیمی هستم( لیلدا)ترکیده🫠
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88253 تورو خدا راس میگی؟میگن هی داره بدتر میشه که ن فک نکنممنطقه ی ما ک اینجوری نیس میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
اهلاوسهلا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2233 تا اونجایی من شنیدم اون تعطیلی ی هفته ده روز پیک آنفولانزا رو شکوند میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88253 میگن اخه بازم زیاده چی بگم میگی ینی تعطیل نمیشیم ن دیگه میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78890 ن فک نکنممنطقه ی ما ک اینجوری نیس شهر ما هنوز جزو اون شهرای هشداری نیس ولی میگن بیمارستانا پرهتو کانال خبر شهرمون نوشت داره افسار گسیخته میشهمنم سیستم ایمنی بدنم پایینهدیشب میگفتم اگه بگیرم،بمیرم کی بچه هامو مث خودم تر و خشک کنه🥺 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
sunflowerrr عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 2570 آنفلانزا ب شدت زياد و خطرناك شدهقصد نگران كردنتون رو ندارم ولي همسايه ما تو بيمارستان كار ميكنه ميگه اوضاع به شدت خطرناكه و فوق العاده زياد صداش رو در نميارن وگرنه ويروسي بدتر از كروناست
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78890 تا اونجایی من شنیدم اون تعطیلی ی هفته ده روز پیک آنفولانزا رو شکوند ای خدا کنه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78890 آنفلانزا ب شدت زياد و خطرناك شدهقصد نگران كردنتون رو ندارم ولي همسايه ما تو بيمارستان كار ميكنه ميگه ... چرا گفتن هم انتقالش هم شدتش از آنفولانزا بدتره خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88253 شهر ما هنوز جزو اون شهرای هشداری نیس ولی میگن بیمارستانا پرهتو کانال خبر شهرمون نوشت داره افسار گسیخ ... وای خدانکنهاین افکارمنفی رو از خودت دور کناخبار رو هم از منابع بالاتر پیگیری کن میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78890 وای خدانکنهاین افکارمنفی رو از خودت دور کناخبار رو هم از منابع بالاتر پیگیری کن آخه کلا بدنم مریضی رو جذب میکنه الان ۳ هفتس بخاطر اینکه سینوزیتام عود کردن،افتادم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88253 آخه کلا بدنم مریضی رو جذب میکنه الان ۳ هفتس بخاطر اینکه سینوزیتام عود کردن،افتادم چقد بد منم تقریبا اینجوری امزود ب زود مریض میشم میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔