2777
2789
من اصلا قصد توهین و بی احترامی نداشتم و ندارم اما انگار شماها داشتید. از اول یک طوری نسبت بهم گارد گ ...

بشین بابا  رو دادیم آستر خواستید  هی گفتیم بچه های امروزی روتون باز شد  ی عده افسار گسیخته ناهنجار   ک پدرمادرازدستشون عاصین  شمارو باید زنجیر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری تاپیک رو قفل کنم؟

برو تو ني ني سايت من 

تاپيكهايي كه ايجاد كردم 

بزن رو قفل كردن

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
چطوری تاپیک رو قفل کنم؟

برو بالای صفحه سمت چپ بزن رو پروفایلت بعد برو نی نی سایت من بعد تاپیکایی که ایجاد کردم.بغل عنوان تاپیکت گزینه ی قفل کردن داره بزن قفل کن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

فقط اینکع متاسفم برا طرز فکرتون 

و یادتون باشه همه ادما مثل هم نیستن انسان متفاوت صرفن دشمنتون نیس یا مجرم نی

اسی پرسینگ و خط ابروتم زیباس

راستی نزدیک چشمت پرسینگ زدی خطر ندارع 

تونیش #اگرد منیش #کورع بنیش ....🚶🏿‍♂!
من اصلا قصد توهین و بی احترامی نداشتم و ندارم اما انگار شماها داشتید. از اول یک طوری نسبت بهم گارد گ ...

من اصلا هیچ نظری راجع به تو ندادم هیچ نظری میتونی برگردی بخونی کامنتا رو ببینی که من هیچی نگفتم هیچی

تو حق داری هرطوری که دلت میخواد بگردی به ماام مربوط نیس

فقط و فقط همین کامنت اعتراضم به نی نی یار رو گذاشتم که توهین و فحاشی کردی اونم نه یه بار چندین بار

مجرم نیستی ولی حق اینم نداری که تو یه سایت عمومی فحاشی کنی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

چون دركت از خدا درسته❤️

ممنونم :)   میدونی خیلی از اطرافیان رو دیدم ک یمی هرساله میره کربلا و خدا خدا میکنه اما....... و یکی با اینکه خیلی باحجابم نیست و حتی مذهبی اما نمازاشو یواشکی توی اتاقش میخونه :)

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
دوستان مشکل 90 درصدا ما متفاوت بودن اعتقاد ها هست و خب اعقاد هر فردی متفاوته... من خودم بشخصه هیچ وق ...

منم گاملا باهات موافقم که از روی ظاهر نباید آدمهارو قضاوت کرد ولی به نظر من آدم باید ظاهر خودشو رو با فرهنگ خانواده و جامعش متناسب کنه 

همون طور که اگه بابا و مامانها کاری کنن که بچه ها خجالت بکش خوب نیست بچه ها هم باید رعایت کنن

من اصلا هیچ نظری راجع به تو ندادم هیچ نظری میتونی برگردی بخونی کامنتا رو ببینی که من هیچی نگفتم هیچی ...

باشه می‌تونی هرچقدر می‌خوای نی نی یار رو تگ کنی هیچ مشکلی ندارم

Where do we go when we die
کارما برای چی بیاد سراغم😐چی‌گفتم ک بیاد حرفایی میزنیدا

گفتی بچم اینکارو بکنه تو‌ خود کشی کمکش میکنم 

بچه های الان با چند سال پیش فرق دارن خواسته هاشون متفاوته و ی مادر نمیتونه ب خود کشی بچش فکر بکنه حالا شما میگی ال میکنم بل میکنم میاد سر راهت میبینی کاری نمیتونی بکنی

🌈🌧🕊🖤
اینکه ترنس نیست

هست عزيز جان 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ