2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به تتوتون و نه به امضاتون😅

ربطي نداره 

خدا گفته حال دلت رو خوب نكن؟

چيزي كه دوست داري رو نكن؟

به خدا تعريفتون از خدا اشتباهه 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

من عکستو ندیدم ولی به مامانت حق میدم چون خودم یه مادرم و میدونم چون عاشقته و میدونه این کار به نفعت نیستو مخالفت میکنه 

میدونم جوونیو بعضی چیزها برات مهم نیست ولی قدر مامانتو بدون و مطمعن باش اگه به حرفهاش گوش کنی هرگز پشیمون نمیشی

نمیدونم چرا هیچ وقت اینچیزارو تناقض ندیدم....

چون دركت از خدا درسته❤️

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
اینجا باید طبق میل استارتر صحبت کنی وگرنه یا فحش میده  یا کلا نمیشنوه حرفاتو 😒😑

همه‌ی انسانها همینطورن حرفایی که مطابق میلشون هست رو خوب میدونن حرفایی که برخلاف میلشونه رو بد میدونن ودر برابرش گارد میگیرن😑

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
بعد اینکه پست گذاشتم اون پیامشو خوندم. به هرحال چه تامبوی چه ترنس اینجا تاپیک درمورد اینچیزا نزنن ب ...

دقت من اصرار داره بی ادبی کنه اصرار داره بگه همینی ک هست و من قلدرم و... خیلی‌ بده ،،حتی حرف درست هم میزنی فحش میده 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
انقدر تو جامعه سر این موضوع قضاوت شدم و حرف شنیدم که نسبت بهش گارد دارم همیشه خودم رو با همون جنسیت ...

خب به نظرم به خانوادت بگو.بزار بدونن .گناه دارن اینجوری فکر میکنن تو داری باهاشون لجبازی میکنی.

حقیقتو بدونن دوطرف راحت ترن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ابرو ک کاره خاصی نکرده  هر کی بدن خودشه دوس داشته اینجوری کرده  ولی این ک مدرسه ...

کلاس فوق العاده داشتیم زیاد مهم نبود چون پنجشنبه ها درس جدید نمیدن فقط حل تست و رفع اشکال داریم 

Where do we go when we die

@نی_نی_یار_پنج  

این چه وضعیه برای سایت درست کردید؟

یه کاربر که تازه میاد هنوز از راه نرسیده فحش و بی ادبی و بی تربیتی خودش رو به نمایش میذاره خسته شدیم از این وضعیت یه فکر اساسی کنید تا اوایل امسال سایت انقدر بی در و پیکر نبود🙄🙄

تاپیکش ۱۵ صفحه هم میره جلو بعد یه بنده خدایی میاد از فقر و نداریش میگه از قیمت طلا میگه هم خودش میترکه هم تاپیکش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.