2777
2789
عنوان

‌نی نی یار

128 بازدید | 16 پست

@niniyar

عزیزم تاپیک قبلیم نه کسی بحث قومیتی کرده نه چیزی...فقط بخاطر ی کاربر اقا ک مزاحمت ایجاد کرده بود تگتون کردم و ب جای اینکه تعلیقش کنید تاپیک منو قفل میکنید؟

من خودم اگه بحث شه قفل میکنم

لطف کنید بازش کنید

کاربری دست دونفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون تعلیق دائم شد ولی کلا تاپیک قومیتی ممنوع هست.اگر باز کنم قفل میکنم عزیزم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ایشون تعلیق دائم شد ولی کلا تاپیک قومیتی ممنوع هست.اگر باز کنم قفل میکنم عزیزم

ممنونم ازتون ولی شما گه تاپیکمو بخونید میبینید که نه کسی توهین کرده و نه بحث یا دعوایی شده🥲بازش کنید و اگه بحث یا چیزی ببینم خودم قفل میکنم حتی تو تاپیک قبلیمم عرض کردم ک اگه بحث شد قفل میکنم🙏

کاربری دست دونفره❤️

نینی یار من کاربری قبلیم اخطار سیاه گرفت قابل برگشت هست ؟لطفا بگگیدد

سلام اگر مدیریت سایت سیاه داده قابل برگشت نیست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ممنونم ازتون ولی شما گه تاپیکمو بخونید میبینید که نه کسی توهین کرده و نه بحث یا دعوایی شده🥲بازش کنی ...

باز کردم ولی یک پست توهین امیز بزنن قفل میکنم

سلام اگر مدیریت سایت سیاه داده قابل برگشت نیست

از سمت نینیاره نه این اکانت که الان شما هستید

و مورد بعدی اینکه لغو کاربری که جدیدا میزنید کل تاپیک ها هم حذف میشن ایا؟

خوواهشا این سوالمم جواب بدین

از سمت نینیاره نه این اکانت که الان شما هستیدو مورد بعدی اینکه لغو کاربری که جدیدا میزنید کل تاپیک ه ...

عزیزم اگر نی نی یار مشکی کرده که بازم قابل برگشت نیست.سوال بعدیتون هم حتی لغو به درخواست خودتون باشه هم تاپیک و پستها حذف نمیشن

عزیزم اگر نی نی یار مشکی کرده که بازم قابل برگشت نیست.سوال بعدیتون هم حتی لغو به درخواست خودتون باشه ...

وای ممنونم عزیزم بابت پاسخگویی خسته نباشید کجا مراجعه کنم واسه رفع تعلیق سیاه

وای ممنونم عزیزم بابت پاسخگویی خسته نباشید کجا مراجعه کنم واسه رفع تعلیق سیاه

عزیزم اگر تعلیق سیاه شده قابل برگشت نیست