عزیزم تاپیک قبلیم نه کسی بحث قومیتی کرده نه چیزی...فقط بخاطر ی کاربر اقا ک مزاحمت ایجاد کرده بود تگتون کردم و ب جای اینکه تعلیقش کنید تاپیک منو قفل میکنید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشون تعلیق دائم شد ولی کلا تاپیک قومیتی ممنوع هست.اگر باز کنم قفل میکنم عزیزم
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
ایشون تعلیق دائم شد ولی کلا تاپیک قومیتی ممنوع هست.اگر باز کنم قفل میکنم عزیزم
ممنونم ازتون ولی شما گه تاپیکمو بخونید میبینید که نه کسی توهین کرده و نه بحث یا دعوایی شده🥲بازش کنید و اگه بحث یا چیزی ببینم خودم قفل میکنم حتی تو تاپیک قبلیمم عرض کردم ک اگه بحث شد قفل میکنم🙏
نینی یار من کاربری قبلیم اخطار سیاه گرفت قابل برگشت هست ؟لطفا بگگیدد
سلام اگر مدیریت سایت سیاه داده قابل برگشت نیست
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
ممنونم ازتون ولی شما گه تاپیکمو بخونید میبینید که نه کسی توهین کرده و نه بحث یا دعوایی شده🥲بازش کنی ...
باز کردم ولی یک پست توهین امیز بزنن قفل میکنم
از سمت نینیاره نه این اکانت که الان شما هستیدو مورد بعدی اینکه لغو کاربری که جدیدا میزنید کل تاپیک ه ...
عزیزم اگر نی نی یار مشکی کرده که بازم قابل برگشت نیست.سوال بعدیتون هم حتی لغو به درخواست خودتون باشه هم تاپیک و پستها حذف نمیشن