2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان 

اینکه میخوای اونجور ک دوست داری باشی حقه توعه من کاملا بهت حق میدم این زندگی واین دنیا زندان نیست همیشه احساساتمون رو سرکوب میکنن با عقاید قدیمی و مذهکشون 

اما اسی بنظرم مثلا ابروهاتو اینطور میکردی خب یکار دیگ میکردی 

الان برای اینکار زود بود 

باید یکم بفکر مادرتم باشی اینطوری چندسال دیگ همرو از خودت دور میکنی وخودت خسته میشی 

بزار هرچیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته 

نگوووو کارما میاره سر راهت  اونموقع جیگر گوشته هیچکار نمیتونی بکنی  البته که کار بدی نکر ...

کارما برای چی بیاد سراغم😐چی‌گفتم ک بیاد

حرفایی میزنیدا

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
والا به خدا این کارا چ معنی داره الان فکر میکنن من ۵۰ سالمه😂ولی ۲۷ سالم بیشتر نیس

من خودمم ۲۵ ام😂

اون روز به همسرم می‌گفتم من بچه دار شم، احتمالا زود سکته می‌کنم! چون دلم نمیاد به اون چیزی بگم، از طرفی حرصم می‌خورم. چیزی ازم نمی‌مونه قطعا🤦🏻‍♀️😅

به مامان استارتر که فکر می‌کنم داغون میشم قشنگ. 

یعنی همه حقی خودش داره، ولی مامان بنده ی خداش حتی حق دلگیر شدن و گریه کردن هم نداره😐🤦🏻‍♀️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

دوستان عزیزی که انقدر با ناملایمت نظر میدین در نظر بگیرید استارتر یک نوجوان ۱۷ساله اس نه یک خانم با ...

درسته میگن سن نوجوانی هست ولی دلیل نمیشه ادم هرکاری ک دلش میخاد رو انجام بده و خب یه دختر تو این سن باید تشخیص بده این موارد رو.... منم 18 سالمه و تا الان حتی یه بارم نبوده مامانم تذکر بده تو این موارد

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ