2777
2789

خیلی حسوده من از موقع زایمانم ۵ کیلو اضافه وزن دارم همشم توقسمت ران وباسنمه میدونم زشته ولی خب لاغر نمیشه ژنتیکی همینجوریم مادروخواهرمم همینجورین

خلاصه برداشت جلو دوستش بهم تیکه انداخت گف تو چجوری میخای این پیه هارو آب کنی   

اصلا به همه چیز من حسودیش میکنه یه دخترم داره ۱۱ ساله  ولی از من ۷ کیلو چاق تره ینی ۶۷ کیلویه من هیچی نگفتم بهش 

چیکار کنم بنظرتون برم باشگاه دخترش دنبالم میاد میگه منم میام برم پیاده روی اونم میاد 

فقط منتظره من یه کاری کنم یا یه چیزی بخرم سریع میره همون کارو میکنه 

قرصی پودر چیزی هرکی سراغ داره بگه که بدای لاغری خوب باشه 

درضمن کسی از رژیم دکتر کرمانی نتیجه نگرفته ؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه باسن و‌ ران تپل باشه خیلی خوبه من دوسدارم شکم پهلو اب کن بقیه رو نگه دار واسه سلامتی و تن ...

اخه من رفتم ثبت نام کنم باشگاه یکماه من علاف خودشون کردن که چی خانم کفش باشگاه نداره وایستا تا براش بخرم بعد برین 

فقط کم خوری کن تمام

لاغر میشی مطمئن باش

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

۶۲ کیلو فک نمیکنم اونقدری اضافه وزن باشه، اونم بعد زایمان، بعدم میگی ارثیه.. تازه بعضیا باسن و رون پر دارن قشنگ‌‌تره! غصه حرف اونو نخور لاغر شی هم میخواد بگه چرا لاغری! به سلامتیت فکر کن هم جسمی هم روحی، یواش یواش با پیاده روی این پنج کیلو هم میره، چیزی نیست که احتیاج به رژیم داشته باشه اونم بعد زایمان و شیردهی اینا! انرژیت کم میشه.. چند ماه دیگه هوا بهتر میشه با نی‌نی برید پیاده‌روی هم اون بازی کنه هم شما لاغر میشی 😘

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اخه من رفتم ثبت نام کنم باشگاه یکماه من علاف خودشون کردن که چی خانم کفش باشگاه نداره وایستا تا براش ...

خب نگو چرا میگی بهشون؟؟ 

واسه پایین تنه دوچرخه ثابت خیلی خوبه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اخه من رفتم ثبت نام کنم باشگاه یکماه من علاف خودشون کردن که چی خانم کفش باشگاه نداره وایستا تا براش ...

عزیزم نیازی نیست هر کاری میخوای بکنی به اونا اطلاع بدی  هر وقت فهمیدن بگو باشگاهی که میرم مناسب دختر بچه ها نیست

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺

توهم بگو چوب خشک  به چه دردی میخوره😂

البته بین خودمون باشه 

خودمم دوست دارم لاغر کنم😅

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

یعنی شما ۶۰ کیلویی؟؟؟ 

خوبه که وزنت ....دیگه بیش از لاغر هم خوب نیست که اتفاقا پایین تنه پر قشنگه ...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
۶۲ کیلو فک نمیکنم اونقدری اضافه وزن باشه، اونم بعد زایمان، بعدم میگی ارثیه.. تازه بعضیا باسن و رون پ ...

قبل حاملگی ۵۲ بودم تو حاملگی شدم ۶۸ الان پسرم ۴ سالشه ولی میخام بشم ۵۵ الان ۶۰ این ۵ کیلو رو نمیتونم لاغر کنم 

خودم خیلی اذیت میشم نه پهلو نه شکم فقط باسنم اذیتم همه شلوارام تنگه اذیت میشم