2777
2789
عنوان

چیکار میکردین؟

165 بازدید | 15 پست

بچه ها تا حالا شده یکیو انقد دوس داشته باشین که آبروتون بره جلو خونوادتون؟ ینی بفهمن باش درارتباطی توام بش بگی یه حرکتی کن اونم بگه سال بعد ...بعد خونوادت بگن دیدی بازیت میداد

اگرشما بودین و میخواستین دست بکشین چجوری برخورد میکردین که خونواده اون موضوعو فراموش کنن کلا دیگه گیر ندن توام با دل شکسته دور شی ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکی خودتو شاد نشون بده و چند بار پشت تلفن دعوا کن و بگو ک نه من فعلا اهداف دیگه دارم و نمیخام بهش ازدواج فکر کنم ،،بعد شاد باش و حسابی تو یه کاری ک موفقی تلاش کن ب مرور فراموش می‌کنن،،،چیزی هم پرسیدن بگو نمی‌خوام عجله کنم فعلا برنامه ایی ندارم نخواستم اونم بلا تکلیف بمونه گفتم بره رد کارش،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خانواده ت كه قصد تمسخر تو رو ندارن . فقط ميخوان اين پسر تو رو مچل خودش نكنه . همين كه كات كني خانواده هم ديگه بهت متلك نميندازن . اصلا فراموش ميكنن و به روت نميارن . پسري كه ميگه يه سال ديگه مطمئن باش يه سال ديگه هم ميگه يه سال ديگه . همين جوري سر كارت ميزاره و نمياد خواستگاري . 

خانواده ت كه قصد تمسخر تو رو ندارن . فقط ميخوان اين پسر تو رو مچل خودش نكنه . همين كه كات كني خانواد ...

خیلی ناراحت شدم😔وقتی شنیدم دخترا رو بازی میده.

باش که حرف میزنم بنظر نمیاد اینجوری باشه.الانم میگه وام زیاد دارم.گفتم میتونستی منو ببری خونتون گفت اونجا کوچیکه.یه اتاق داریم و پذیرایی.میگه صبر کن عجله واسه چیه...

یجور وانمود میکردم که انگار اصلا حودش از یادم رفته نه میگفتم باهاش در رابطم نه میگفتم کات کرده .کلا تو خماری و کنجکاوی نگه میداشتمشون با بیتفاوت نشون دادن خودم انگار ک کلا علاقه ب اون موضوع ندارم .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
کات کن خانوادتم گفتن بگو منصرف شدم ی مدت دوس بودیم فقط همین 

اونا سر همین دعوام کردن که دوست بودیم. حتی دوستم نبودیم.بخدا من از اول گفتمش من دوستی نمیخام ازدواج اگر هدفته.گفت اره.خونوادم میگن تو مایه ننگی

آخه من چیکار کردم؟ اینهمه دختر دوس میشن من حتی نه رفتم بیرون و نه چیزی