2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

382 بازدید | 44 پست

ی ذره داشتم باهاش کنار میومدم با مامانم بحثم شد بهش گفتم فردا صب برم با دوستم صبونه بیرون نزاشت 

حالم خیلی بد شد مشت زدم تو دیوار همش گریه 

دستم انقد مشت زدم درد میکنه 

شامم نخوردم 

حس میکنم فردارو نمیبینم

خدایا چرا با اینکه میدونه من حالم بده اینطوری میکنه 

دیگ واقعا امید ب زندگیم ندارم 

حس میکنم خیلی بدتر شد افسردگیم دیگ عم خوب نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید درمان دارویی شروع کنید. در کنارش مشاوره برید. و خودتون هم باید کمک کنید. سبک زندگیتون را سالم کنید. خواب منظم و به موقع، تغذیه سالم و اطمینان از اینکه کمبود ویتامین D، آهن یا کم کاری تیروئید ندارید. حتما یک ورزش را شروع کنید. پیاده روی عالیه...با یک شخص مطمئن درد و دل کنید یا اینکه افکارتون را بنویسید. از اخبار منفی، فیلم های منفی و شبکه های اجتماعی تا حد ممکن فاصله بگیرید. مقایسه و ملامت از خودتون را متوقف کنید. از آدم های سمی فاصله بگیرید. یک کار هنری مثلا نقاشی، بافتنی و...شروع کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

هیچ مشکلی نیست که راه حل نداشته باشه چرا پیش یه روانشناس نمی ری

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

چون صبونه نمیری مشتالو کردی دیوارو؟

بیچاره دیوار

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

اگه بالای بیست سالته فکر میکنم باید روشت رو عوض کنی

با خانوادت درمورد استقلالت صحبت کن

اکه قانع نشدن کارت رو انجام بده با قاطعیت

تو فقط یبار زندگی میکنی

عزیزِدل لایک  نکن
هیچ مشکلی نیست که راه حل نداشته باشه چرا پیش یه روانشناس نمی ری

روانشناس رفتم هیچی نگفت فقط چرت و پرت حالم کم کم خوب شده بود تا امشب ک دوباره خیلی حالم بد شد

عزیزم.. 

کاملا حق داری مادرت باید هواتو داشته باشه و برای تفریحاتت ارزش قائل باشه ولی این شرایطه..به هردلیلی 

باهاش حرف بزن بگو که یک بیرون ساده میتونه حال منو بهتر کنه

ولی قشنگم با بال و پر دادن به افسردگیت اونی که زجرمیکشه خودتی ❤️قوی تر باش و محکم از سلامتیت مواظبت کن 

چون صبونه نمیری مشتالو کردی دیوارو؟ بیچاره دیوار

واس صبونه نه واس اینکه درکم نمیکنه واسش مهم نیست میدونه من افسردگی دارم ب جای اینکه بگه برو بیرون باید بری بدتر میکنه منو ؟؟

واس صبونه نه واس اینکه درکم نمیکنه واسش مهم نیست میدونه من افسردگی دارم ب جای اینکه بگه برو بیرون با ...

والا چی بگم منم بودم نمیذاشتم این همه نوجون زیر خاکو میبینه لابد چشمش ترسیده 

فرزند بزرگترین سرمایه یک مادره 

یکمم شما ایشون رو درک کن 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
عزیزم..  کاملا حق داری مادرت باید هواتو داشته باشه و برای تفریحاتت ارزش قائل باشه ولی این شرای ...

بخدا همش دارم بدتر میشم تا ی حدی میرسه ک واقن خودمو میکشم خسته شدم دیگه ی روانپزشک نمیبرن منو اصلا دنبال این نیستن من خوب شم