2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 44 پست

ببین  حالا که خیلی جوونی ولی اینو بدون تنها کسی که میتونه به فکرت باشه خودتی سخته خیلی افسردگی ولی هرکاری که فکر میکنه بهترت میکنه انجام بده حالا نمیزارن بیرون بری یکار دیگه انجام بده این که به سلامتیت دستت اسیب بزنی راه چاره نیس خودت کمک خودت کن یه راه چاره پیدا کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخام خودمو بکشم ولی میترسم همین 

منم مثل تو افسردگی دارم قرص میخورم و هرروز دعا میکنم بمیرم چون وضعیتم مثل تو هست این حرفا بهت زدم وگرنه فکر نکن من عاشق این زنذگیم و دوس دارم زنده باشم اما حداقل به این نتیجه رسیدم که خودت باید به داد خودت برسی

منم از این فکرای خودکشی و فلان کردم ولی به خودم گفتم همش که مردن نیس بدتر یه جا دیگم اسیب میبینه داغون ترم میشم به این سادگیا هم نیست

تروخدا میشه شما ی ذره باهام حرف بزنین

اتفاقا زمانی که گفتی ۱۸ سالته یاد این سن خودم افتادم..

یادمه از طرفی فشار شدید کنکور و انتظارات بیش از حد مادرم از طرفی جدا شدن از دوستام و ورودم به دبیرستان جدیدو تنهایی و یک سری موارد دیگه..

خیلی غمگین و گوشه گیر بودم و از قصد این  حال بد رو نشون میدادم ناخودآگاه ک شاید بقیه برام دلسوزی کنن و کمکم کنن ..

ولی همون حرفم که شما فقط خودت و خودتی که حالت برات الویت باید باشه

عزیزم سنت کمه یروز تمام این محدودیت‌هات تموم میشه.. یروز شاید این روزاتم و این دلایل غصه هاتم یادت نیاد 

ولی الان به خودت برس اگر محصلی رو درست اگر کار یا هدفی داری روی اون روی سلامتیت روی روحیت تمرکز کن 

شاد باش میدونم سخته خیلیم سخته ولی ۱۸ سالگیت نباید با غصه بگذره 

پدرومادرا هم نیتشون بد نیست ولی خب درک نمیکنن نگرانی‌ای خاص خودشونو دارن ...

:) میشه برام دعا کنین 

چشم دختر قشنگ 

نمیدونم چرا با اینکه ندیدمت حس میکنم خیلی قشنگی❤️

مواظب خودت باش.. مواظب جسم و روحت 

هیچی ارزش نداره که بهشون آسیب بزنی 

شما هنوز کلی راه نرفته داری تو دنیا و کلی اتفاق قشنگ قراره بیوفته برات این جسم و روح و برای اون روزا قوی نگه دار

اتفاقا زمانی که گفتی ۱۸ سالته یاد این سن خودم افتادم.. یادمه از طرفی فشار شدید کنکور و انتظارات بیش ...

اخه من دوس ندارم هیچ کاریو انجام بدم 

بدم میاد از همه چی 

الان افکار شدید خودکشی اومده سراغم ی جورایی خودمم نمیدونم چ مرگمه

چشم دختر قشنگ  نمیدونم چرا با اینکه ندیدمت حس میکنم خیلی قشنگی❤️ مواظب خودت باش.. مواظب جسم و ...

بخدا نابود دارم میشم دوماهه میترسم ب خودکشی برسه میترسم ناخودآگاه برم همه قرصارو بخورم

اخه من دوس ندارم هیچ کاریو انجام بدم  بدم میاد از همه چی  الان افکار شدید خودکشی اومده س ...

حتما حتما پیش یک مشاور خوب برو اگر مشاور تشخیص بده به روانپزشک ارجاعت میده ...

عزیزم حق داری افسردگی قدرت و انگیزرو میگیره و حق داری چون یک نوع بیماری و از یک جای به بعد دست تو نیست 

ولی جدی بگیر و حتما به روانشناس و به دنبالش روانپزشک مراجعه کن

یعنی خوب نشدی :)

یه روزایی که ناراحت بشم باز غر میزنم که کاش بمیرم ولی خب زندگی همینه اسون نیست زندگی سخته باید سعی کنی قوی بشی من یهو یه روز خیلی حالم بد گریه هامو میکنم ارزو مرگ میکنم فرداش شاید نتونم همش میخوابم اما پس فرداش به زورم شده خودمو جمع میکنم کارامو انجام میدم . اینکه بشینی حالت عالی و روحیت عالی بشه نه همیشه یه چیزی هست که ناراحتت کنه باید یکم قوی بشی باز از جات بلند بشی. کاری که من خودم یاد گرفتم درک خودمه مثلا بابت حال بدم بابت یه وقتایی ناراحت شدنم به خودم حق میدم با خودم مهربون حرف میزنم برا خودم مینویسم به خودم تسکین میدم . وقتی بفهمی زندگی واقعی مطابق میل ما همیشه پیش نمیره راحت تر میتونی ادامه بدی

بخدا نابود دارم میشم دوماهه میترسم ب خودکشی برسه میترسم ناخودآگاه برم همه قرصارو بخورم

میدونم حالت حتما خیلی بده

انقدر تکرار نکن این افکارتو همینم تاثیر داره .

قوی باش دختر تو چی از بقیه  کم  داری برای حال خوب نداشتن 

براش تلاش کن با مشاور و مصرف دارو و‌‌‌...

یه روزایی که ناراحت بشم باز غر میزنم که کاش بمیرم ولی خب زندگی همینه اسون نیست زندگی سخته باید سعی ک ...

:) من خیلی میترسم میترسم خاب بد ببینم میترسم خابم نمیبره

میدونم حالت حتما خیلی بده انقدر تکرار نکن این افکارتو همینم تاثیر داره .  قوی باش دختر تو چی ...

بخدا حس میکنم یکی دعام کرده من اصلا اینطوری نبودم ۲ ماهه اینطوری شدم ولی حس میکنم داره شدید میشه خیلی میترسم