2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 44 پست

تاپیک آخرم روگزارش بزنین خواهرادعامیکنم واسه آرامش دلتون توروخداگزارش بزنین تاحذف بشه

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روانشناس رفتم هیچی نگفت فقط چرت و پرت حالم کم کم خوب شده بود تا امشب ک دوباره خیلی حالم بد شد

عزیزم الان هر کی رفته دانشگاه کیلویی مدرک گرفته به نظرم یه فرد معتمد و امین بیشتر می تونه کمک کنه .

✔️ خبرنگار 
من زدم تروخدا دعام کن

خداحفظت کنه خدابه دلت آرامش وخوشبختی زیادبده ان شاالله هرچی غمه اززندگیت بیرون بره ممنون عزیزم

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

عزیزم همون یکی مونده به آخری روزدی همون که گفتم کیاتونی نی سایت لورفتن من همینومیخام گزارش بزنی

بخدا همش دارم بدتر میشم تا ی حدی میرسه ک واقن خودمو میکشم خسته شدم دیگه ی روانپزشک نمیبرن منو اصلا د ...

قربونت بشم ته تهش فقط خود آدمه که حالش براش مهمه

دیگران و پدرو مادر هم بنا بر مصلحت و صلاح رفتار میکنن اکثرا نه بهتر شدن حال 

برای همین شما خودت تلاش کن برا حال خوبت برای تو افسردگی غرق نشدن به هرطریقی

سعی کن خیلی روت تاثیر نذاره حرفاشون .. جسور تر باش.. با سیاست دلشونو بدست بیار...پولاتو جمع کن و پیش مشاور برو..

امیدوارم حالت بهتر بشه دخترخوب❤️