2777
2789
عنوان

مادرشوهر😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 65 پست
اگه واسته تو هشت سال کاری نکرده نکبت خانوم ما 16 ساله کاری برا ما نکرده، انتظاری هم ندارم چون دیگه ا ...

ببخشید زنداداشتون چی شده رفته واس امضاتون صلوات فرستادم 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال اول از دواجم براش روز مادر شال گرفتم گفت چرا شال خریدی من روسی دوست داشتم، چند وقت بعد روسری گرفتم گفت جرا کوچیکه و اینگونه شد که دیگه برلش چیزی نخریدم ولی همسرم گاهی بهش نقدی پول میداد اونم به هیچکس نمیگفت که سعید بهم نقدی کادو داده کادو های بقیه رو هم به من نسون میداد فکر میکرد همسرم بدون اطلاع من پول میده،میخواست منو خجالت زده کنه، منم گفتم پولی که سعید داده رو هم برا خوذت چیزی که دوست داری بخر اینگونه شد که دیگه کادو کسی رو بهم نشون نداد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ی جورایی مجبوری هست دیگه منم دلم خوشی ازش ندارم تو برای خدا بکن و احترام ب شوهرت اون ببخشید این طور ...

منم با نظرتون موافقم

من هرساله هدیه میبرم

احترام میزارم

عقیده ام اینه من باید مثل خودم باشم نه مثل اونا

الهم عجل لولیک الفرج
ببخشید زنداداشتون چی شده رفته واس امضاتون صلوات فرستادم 

ممنون ازت، چی بگم خیانت کزد داداشم نتونست کنار بیاد طلاقش داد، اونم رفت ازدواج کرد توعهده بود ده روز بعد طلاقش 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

من نمیدونم ادم میخواد کادو بگیره باید از ته قلبش باشه نه اجبار ....احترام احترام میاره 

حرفتون درسته ولی وقتی اسم مادر میاد نه میشه کلا بیخیال شد ونه بعضی وقتا میشه حریف گذشته ای که باادما داشتی شد

ممنون ازت، چی بگم خیانت کزد داداشم نتونست کنار بیاد طلاقش داد، اونم رفت ازدواج کرد توعهده بود ...

😔

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

حتما اول صیغه شده و بعد از عده ازدواج کرده  تو عده که ثبت نمیشه ازدواج

اره صیغه کرده همه میگن حرام هستن به هم ما هم خبر نداشتیم بقیه تو پیجش دیده بودن که محضر بودن خبر ازدواج ش رو داده بود

نمیدونم چرا مادر من انقدر عروس دوستهعه😐

خوشحال باش این بهترین روشه 

آرامش برادرت برا مادرت مهمه 

کسی که گوشو بخواد گوشواره رو هم میخواد 

مادرت داداشت دوس داره که با خانمش هم خوبه