2777
2789
عنوان

مادرشوهر😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 65 پست

عزیزم مادرشوهر پسر بزرگ میکنه تا آخر عمر در خدمت زن و بچه اشه و نمیذاره آب تو دل زن و بچه اش تکون بخوره به نظرم بزرگترین کمکی هست که یه مادر کرده . شما تو این جامعه یه پسر سالم به دور از دود ودم بزرگ کن هرزه هم نباشه ‌ والا بنده خدا پدر مادرا تا لب گور باید برای بچه هاشون خرج کنن تا بشن خوب . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره صیغه کرده همه میگن حرام هستن به هم ما هم خبر نداشتیم بقیه تو پیجش دیده بودن که محضر بودن خبر ازد ...

نه فکر کنم صیغه  ایرادی نداره البته مطمئن نیستم داداشت رو کمک کنید فراموش کنه تنهاش نزارید تا دوباره خودش رو پیدا کنه ازدواجشم دیر نمیشه خداروشکر  دوتا بچه گل هم داره

خوشحال باش این بهترین روشه  آرامش برادرت برا مادرت مهمه  کسی که گوشو بخواد گوشواره رو هم ...

دقیقا البته داداشم هنوز مجرده 

ولی مامانم از همین الان بهم میگه بشنوم یه وقت دخالتی چیزی کردی شیرمو حلالت نمیکنم   و من بیچاره🤣🤣 داداشمم ۲۵ سالشه همیشه بهش یاد میده که باید به زنت تحت هر شرایطی احترام بذاری و ..

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

یه سوال از شما دارم خانوما اگه مادرشوهرتون از نظر مالی کمک کرده گاهی به همسرتون..ولی بعد پس گرفته ه ...

نه به نظر  من مادرشوهر مادر زن دوست فامیل هر کی میخاد باشه وقتی آداب معاشرت رو بلد نیست و دوست داره بقیه رو آزار بده باید از زندگی حذفشون کرد 

نبر اصلا مگه مادرته؟شوهرت خاست چیزی بگیره نخاست هم هیچی...خودتو دخالت نده...هرکی واس مادر خودش بخره

میدونی عزیزم 

آخه مادر من و اون نداره که 

من مادرم به رحمت خدا رفته ولی خودم به همسرم میگم برا روز مادر چی میخری اونم میسپره به خودم 

همسرم پدرشون فوت شده خودش برا پدرم هدیه می‌خره بدون اینکه بهش بگم 

دیگه چه کا ر میشه کرد سالی یکدفعه هست 

به اعصاب خوردی نمی ارزه  

نه فکر کنم صیغه  ایرادی نداره البته مطمئن نیستم داداشت رو کمک کنید فراموش کنه تنهاش نزارید تا د ...

بچه ها به مادرم وابسته هستن مادرم زیاد براشون غصه میخوره، میگه داداشم ازدواج کنه تا وقتی من زندم بعد من یه زن باید باشه برا دخترا دختر به مادر احتیاج داره مادرم مریضه از وقتی زندگی داداشم بهم ریخت مادرم داغون شد فقط غصش شده دخترا، داداشم از ازدواج میترسه الان حدود دوساله که  طلاق گرفته ولی میترسه چند جا که رفتن خاستگاری به اصرار مادرم میگن با وجود دوتا بجه نمیتونن کنار بیان دیگه نا امید شدیم از ازدواج داداشم چون کسی رو برای ازدواج نمیشناسیم دیگه 😞اسی ببخشید وسط تایپکت جت کردم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بچه ها به مادرم وابسته هستن مادرم زیاد براشون غصه میخوره، میگه داداشم ازدواج کنه تا وقتی من زندم بعد ...

یعنی کسی بچه ها  رو قبول نمیکنه ؟؟عجله نکن عزیزم بالخره همدم خودش رو پیدا میکنه ازدواج کلا سخت شده این روزها ولی حتما میشه انشالا 

دقیقا البته داداشم هنوز مجرده  ولی مامانم از همین الان بهم میگه بشنوم یه وقت دخالتی چیزی کردی ...

احسنت به مادر، یه بار منم از عروسمون یه شکایت پیش مادرم کردم گفت اگه میخوای بد اینو اونو بگی دخترمی عزیزمی نو چشممی ولی دیگه نیا خونه من ومن ماتو مبهوت گفتم ننه گوه خوردم ببخشید🥴دیگه زر نمیزنم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

یعنی کسی بچه ها  رو قبول نمیکنه ؟؟عجله نکن عزیزم بالخره همدم خودش رو پیدا میکنه ازدواج کلا سخت ...

اره میگن با وجود دوتا بجه نمیتونیم کنار بیایم داداسم خونه ماشبن داره زمین داره حقوق داره در کل زندگی خوبی داره ولی 😞😞ان شاالله که براش یه همسر خوب پیدا بشه کل خانوادم راحت بشن الان بزرگترین غصه خانواده فقط همینه

احسنت به مادر، یه بار منم از عروسمون یه شکایت پیش مادرم کردم گفت اگه میخوای بد اینو اونو بگی دخترمی ...

ای کاش همه مادر شوهرا همین جوری مهربون بودن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.