بچها مادر شوهرم تا الان ی قدم واسه زندگیم برنداشته ن کمک مالی ن چیزی فقط شام وناهار دعوت کرده و اینا اصلا برای بچمم هیچ کاری نکرده هیچی عروسیمونم مامانم گرفت ۸سال پیش با کمک همسرم درسته الان۸سال گذشته ولی تا الانم می بینم هیچ کاری برای زندگیم نکرده حتی نوه ش ی لباسی هیچی بنظرتون کادو روز مادر ارزشش رو داره احترام ارزشش رو داره??ولی برای دخترش هرسال عیدی میبره یا برای عروسیش کلی خرج کرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه واسته تو هشت سال کاری نکرده نکبت خانوم ما 16 ساله کاری برا ما نکرده، انتظاری هم ندارم چون دیگه اخلاق گندش دستمه حسود بخیل دروغگو دو بهم زن خبر چین
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
اره حتما بگیر .بگو خدایا من با تو معامله میکنم .به حرمت اسم مادر .ولی دیگه منت نزاری که ارزش کارت پیش خدا از بین نره .مطمن باش خدا به زودی جواب میده .نمیزاره منت بنده ایی به دوشش باشه .این تجربه رو دارم .