2777
2789
عنوان

مادرشوهر😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 65 پست

چی بگم عزیزم متاسفانه مثل کروناظلم این مادرشوهرهاتکثیرپیداکرده

پسرهاشونم که بنده عبدوعبیدشونن خوب عروس چه گناهی کرده چرابه دخترخودشون برسه جان نثارن.خوشبحال اوناکه مادرشوهرندارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره حتما بگیر .بگو خدایا من با تو معامله میکنم .به حرمت اسم مادر .ولی دیگه منت نزاری که ارزش کارت پی ...

اخه من تاالان عروس بدی نبودم براش خدا خودش شاهده ولی حس میکنم بسه دیگ بی ارزش شدن

منم سعی میکنم بعضی وقتا همین کارو کنم

مادرشوهرم سری پیش با پول خودم براش کادو گرفتم روز زن انقدر کادومو قبول نداشت انقدر بهم برخورد دستمو داغ کردم چیزی نخرم‌.....کلا از کادوی  همه چه من عروس ش باشم چه دختر چه پسرش ایراد میگره

منکه امسال فقط ی جعبه شیرینی میخرم میبرم د بخودم قول دادم تا وقتی قدرمو ندونه خرجی نکنم براش

پارسال منم براش شیرینی گرفتم بردم ولی امسال اصلا نمی تونم دلم دیگ گواه نمیده

براش ببر خجالت بکشه اینجوری هم تو کار خوبی کردی هم اون خجالت میکشه عیب نداره گناه داره

بر مشام جان زدم یک قطره از عِطر حسین🖤سبقت از مُشک و گلاب و نافه و عنبر گرفتم......
منکه امسال فقط ی جعبه شیرینی میخرم میبرم د بخودم قول دادم تا وقتی قدرمو ندونه خرجی نکنم براش

من نمیدونم ادم میخواد کادو بگیره باید از ته قلبش باشه نه اجبار ....احترام احترام میاره 

دخترش الان ۷ساله عروسی کرده

ببین من شخصا برام مهم نیست چون منم مادر شوهر و پدر شوهرم برام کار خاصی انجام نمی‌دن ولی خدایی شوهرم همیشه سنگ تموم می‌زاره همه جا برام منم از اونا توقع نمیکنم ولی خواهر شوهران برام کاری نکردن و حتی بعد از عروسی پا گشتم نکردن.

دو بار اومدم خونم خوردن و رفتن و ی بار نگفتن این عروس ی بار محترمانه بعد از عروسیش دعوت کنیم خونمون و ی با. فقط تو عقد دعوتم کردن خونشون.منم الان هییییچ کاری نمیکنم براشون.بنی وقتی دیدم فقط دنبال تیغ زدن و زرنگ بازین و میخوان فقط بهشون خدمات بدی دلشون رو بریدم الان ۳ ماهه شایدم بیشتر که نزاشتم رنگ خونه زندگیمو ببینن.

تو هم اگه میبینی بهت فشار میاد و طرفت داره الکی زرنگ بازی درمیاره دیگه تو خونه زندگیت کمرنگش کن