2777
2789
عنوان

تب مقاوم کودک

99 بازدید | 18 پست

سه روزه سرما خورده تازه دیشب تبش شروع شد بززووووور از ۳۹/۵ میاوردمش پایین با تن شویه و شربت استامینوفن و بروفن با دستور پزشک، تاالان خوابیدم تا دماش شد ۳۵/۵ و ۳۶ حتی یکم لرز...باز یه پتو داره دوسش داره عی انداخت روش هی من برداشتم هی دستمال رو سرش

باز شد ۳۸/۵

چه غلطی کنم من؟؟؟؟

همیشه به رحمت خدا امیدوارم...

چند سالشه؟

شاید باید آنتی بیوتیک بدی

تلاش گرگ مادر را سگ چوپان نمیفهمد/رهایی شوق زندانیست که زندان بان نمیفهمد/شبی از صحبت یک دزد بر این مفهوم پی بردم برای شام فرزندان پدر ایمان نمیفهمد/و فهمیدم نفهمیدن خودش فهمیست در آدم و هرکس گفت میفهمد همان انسان نمیفهمد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از هوش مصنوعی برات پرسیدم

نفس بکش؛ تو داری درست مدیریت میکنی. این نوسان تب در بیماری ویروسی خیلی شایع است: تب میرود بالا، دارو/تنشویه پایین میآورد، دوباره بالا میرود. مهمترین چیز عدد تب نیست، وضعیت عمومی کودک است: هوشیاری، تنفس، مایعات، ادرار، واکنش به تو.

الان چه کار کنی؟

· اگر لرز دارد: لرز یعنی تب در حال بالا رفتن است و بدنش احساس سرما میکند. در این مرحله پتوی نازک بده، لباس گرم، اتاق گرم و مایعات گرم. پتو را ازش نگیر. دستمال خیس سرد روی سر نگذار؛ سردی باعث لرز بیشتر و بدتر شدن حالش میشود. تنشویه هم نکن.

· اگر لرزش تمام شد و بدنش داغ شد: لباس را کم کن، پتوی اضافه را بردار، با آب ولرم تنشویه کن (زیر بغل، کشاله ران، گردن). آب سرد و الکل ممنوع.

· دمای ۳۵.۵ تا ۳۶: ممکن است بعد از تب بالا، دارو و عرق کردن باشد. اگر هوشیار است و نفسش خوب است: پتو، لباس گرم، مایعات گرم، دمای اتاق معتدل. اگر زیر ۳۵ شد، یا بیحال/نفس کند/پوست سرد و لکهای داشت، فوریت است.

· دمای ۳۸.۵: اگر کودک بیقرار، بیحال یا درد دارد، طبق دستور پزشک دارو بده. اگر خواب آرام است و حالش خوب است، لازم نیست فقط برای پایین آوردن عدد بیدارش کنی.

داروها

· استامینوفن و بروفن را طبق دستور پزشک و بر اساس وزن بده. ساعت هر دوز را بنویس.

· استامینوفن معمولاً هر ۴ تا ۶ ساعت، بروفن هر ۶ تا ۸ ساعت. اگر نزدیک هم دادهای، نوبت بعدی را زودتر نده.

· اگر استفراغ/اسهال/کمآبی دارد، بروفن را با احتیاط بده و با پزشک هماهنگ کن.

· اگر مطمئن نیستی کدام را کی بدهی، با پزشک یا داروخانه تماس بگیر.

مایعات و پایش

· آب، شیر، سوپ، ORS را جرعهجرعه بده.

· پوشک/دستشویی را چک کن. کمآبی یعنی پوشک خشک، گریه بدون اشک، دهان خشک، چشم گود، بیحالی.

· هر ۱ تا ۲ ساعت دما و حالش را چک کن. اگر خوابیده و آرام است، زیاد بیدارش نکن.

کی فوراً اورژانس؟

· سن کمتر از ۳ ماه و هر تب

· تشنج، بیحالی شدید، خوابآلودگی غیرعادی، گریه غیرقابل آرام

· تنفس تند/سخت، کبودی لب، گردن سفت

· جوش پوستی پتشیمانند، استفراغ مکرر، اسهال شدید

· تب بیش از ۳ روز یا بدتر شدن حال عمومی

· دمای زیر ۳۵ با بیحالی

اگر الان فقط تب ۳۸.۵ است و کودک سرحال است، طبق دستور پزشک دارو و مایعات را ادامه بده. اگر بیحال است یا علائم بالا را دارد، همین حالا اورژانس ۱۱۵.

اگر بگویی چند ماه/سالش است، وزنش چقدر است و آخرین استامینوفن/بروفن را چه ساعتی دادهای، دقیقتر راهنمایی میکنم.

پیاز بذار کف پاهاش با گلا و عرق کاستی هم پیشونی شکم و پهلو هاشو بکش

خدا میخواد معجزشو نشونم بده اآخه مگه یه توده میتونه زندگی منو مختل کنه که رفته تو سرم جا خوش کرده بابا بکن بذار باد بیا

توی مریضی باید تب رو کنترل کنی به۴۰نرسه... همش پایین نمیمونه نگران نباش

تب پسرمن ازبچگی ،اصلا زود پایین نمیاد،میبینی رو۳۸هش،بعد نیم ساعت میزه رو سی ونه ونیم به بالا،هنورز ایبو میدم شیاف میزنم

زودی اورژانسی میشه،چندروزم طول میکشه طفلیم،عین بچگی های خودمه مامانم میگه

همین وضعیت رو من دوشب پیش داشتم دواش فقط گل ختمیه گل ختمی رو تو یه لگن با نمک خیس کن پاشویه اش بده س ...

کرونا کرفتیم، من تبخال زدم الان استرسم اینه نکنه تبه تبخال من بش منتقل شده چون از لیوانم آب خورد🫠😭

شیاف ننوشته؟عین پسر منهمن با شیاف وگل ختمی پایین میارمچندتاکل ختمی میندازم آبجوش،مثلا۷تا،روش نعلبکی ...

نه چون ویروسش گوارشی بود بخاطر احتمال اسهال شیاف نداد ذکتر