2777
2789
عنوان

مادرشوهر😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 65 پست
ای کاش همه مادر شوهرا همین جوری مهربون بودن

ولی مهربونا بیشتر ضربه میخورن کاش عروسا هم قدر مهربونی رو بدونن 😞

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

عزیزم مادرشوهر پسر بزرگ میکنه تا آخر عمر در خدمت زن و بچه اشه و نمیذاره آب تو دل زن و بچه اش تکون بخ ...

ولی بعضیا شدیدا و علنا خیییییلی فرق میذارن 

طرف وقتی داماد و دخترش میاد همیشه بهترین پذیرایی و بهترین میوه حتی میوه برا دامادش پوست میکنه  قربون صدقه ش میره 

ولی ۱۷ ساله پسرش وقتی میگه مامان یه جانم نمیگه... تلوزیونی مادره خراب شد به پسرش زنگ زد گفت بیا ببر درستش کن 

علنا پسرش گفت بگو داماد که همیشه قربون صده قش میری ببره درست کنه 

من خودم کلا کاری به هیچی ندارم ولی محبت به پول نیست 

به زبونه خوشه من خواهر دوتا برادر هستم همیشه به پدرم میگم قدر پسراتو بدون تو زندگی کمکشون کن همونجوری که اونا الان کمک دستتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید برای شما کاری نکرده باشه ولی هرچی که هست مادر پسرشه و همتوپ مادرید میدونید مادر چقدر زحمت میکشه تا بچه بزرگ شه خودبخود که بچه اینقدی نمیشه.اگرم روز مادر کادو میخریم به پاس زحمتاییه که از حاملگیشون تا بزرگیمون کشیدن.

برای دختر هم همه مادرا عیدی میبرن عزیزم شماهم از مادرت عیدی بگیر خب.مادرشوهراهم به عروس عیدی میدن ولی مقدارش خیلی فرق داره با مال دختر.معمولا رسم هست پسر به مادرش عیدی میده که ماهم هرسال هم به خواهرشوهرم هم مادرشوهرم عیدی میبریم.

عزیزم هیچ مادرشوهری نیاز به کادوهای عروسهایی مثل شما نداره . حالا انگار چی میخواین ببرین 

عزیزم حالا چرا شما ناراحت میشی من برای مادر شوهرم همه کار میکنم چون اونم با من خیلی خوبه ولی اگر خوب نباشه منم خوبی نمیکنم 

باد بگیر جبهه نگیری گلم

به حکمتش دل بسپار…
عزیزم هیچ مادرشوهری نیاز به کادوهای عروسهایی مثل شما نداره . حالا انگار چی میخواین ببرین 

درضمن همونطور که شما نظر خودت رو داری منم نظر خودم و دارم

شما میتونی هر جور دوست داری رفتار کنی

ولی نباید منو قضاوت کنی و اینجوری جواب منو بدی 

درست نیست وقتی من و نمیشناسی جواب منو بدی 

و اینکه من با شما نبودم که منو ریپلای کردی

به حکمتش دل بسپار…