2777
2789

من خودم همیشه دوست داشتم زن دوم باشم😐 

یکی از فانتزیام این بود که شوهرم همش منو بزنه یا اینکه مچ شوهرم رو در حالی که داره خیانت( کارای خاکبرسری) می‌کنه بگیرم بعد حلقه رو پرت کنم تو صورتش بگم دیگه دوست ندارم🤦🏼‍♀️😐😂  

البته اینا تاثیر فیلمای عشق ممنوع و حریم سلطان بود😂 

فانتزی سم شما چی بود؟

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

چه افکار سمی داشتی تو😶

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فانتزی خوبی داشتی😑😑🔪🔪

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

هم خونه ای باشم با Got7 همشون عاشقم باشن😔تازه اتاق مخفی هم داشت خونمون

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

چند سال تو زهنم با شاهرخ خان زندگی کردم😶😶😶 خدایا کاش من اون موقع تبدیل ب سوسک میشدم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

همیشه وقتی بازی میکردم یه قاچاقچی عتیقه پولدار بودم حیف شد بهش نرسیدم🤣

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

تازه دوست داشتم وقتی چندتا مرد گولاخ دارن منو میزنن بیاد نجاتم بده بعد عاشق همدیگه بشیم 

بعضی وقتام دوست داشتم بعد از اینکه بچم به دنیا اومد برم توی کما تا ۴ سال بعد برگردم ببینم بچه‌م بزرگ شده 😂😂