2777
2789
عنوان

بیاید از فانتزی های سمی که داشتید بگید😂🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4996 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال تو زهنم با شاهرخ خان زندگی کردم😶😶😶 خدایا کاش من اون موقع تبدیل ب سوسک میشدم

من چی بگم که عاشق جومونگ بودم و اون موقع پوستر اومده بود سر سوسانو را بوس کرده بود افسرده شده بودم تف بهم😑

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

فکر کن با یکی ۸ ساله تو رابطم 😂😂😂 یعنی دوتامونم پاره شدیم سر این رابطه تا شرایط فراهم بشه ازدواج کنیم 

بعضی وقتا ب این فکر میکنم بعد چند سال زندگی با یکی بهم خیانت کنه ک خانومه کلا مورد دار باشه من حامله باشم دست طرفو براش رو کنم ولی ازش طلاق بگیرم و مهاجرت کنم بهشم نگم ک حامله م 

بعد بچه رو بردار برم اون سر دنیا بزرگ کنم ولی بعد ۱۵ سال اتفاقی بهم بر بخوریم ببینه ک چقدر پیشرفت کردم رشد کردم و بهش بگم ک دخترش ۱۵ سالش شده ولی باز نذارم وارد زندگیم بشه 😂😂😂😂

ماشین پرادو 

سهام دار شرکت های بزرگ عضو هیئت مدیره 

کارمند شرکت نفت ، تسلط کامل بر زبان انگلیسی

کارمند نمونه شدن 

و....

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
خیلی پولدار باشم صاحب شرکت و کارخونه بعد همه رو ببرم سرکار و مهمونی بدم هرشب😐😐😐😐

منم.......... مدیر عامل شرکت باشم همه رودعوت کنم جلسه بعد یکی دیرکنه بگم به خانم فلانی بگین دیگه نیاد جلسه روشروع میکنیم یک نظم خاصی یک قانون خاصی هنوز که هنوزه دوست دارم یک شرکت داشته باشم که محیط سمی نداشته باشه همه باهم دوست باشن

فانتزیم .

یک مرد خیلی خشن و مدیر و که من نتونم باهاش مخالفت کنم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

تازه دوست داشتم وقتی چندتا مرد گولاخ دارن منو میزنن بیاد نجاتم بده بعد عاشق همدیگه بشیم  بعضی ...

ن تو دیه خیلی زرنگیییی 🤣🤣

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

خیییلی پولدارباشم وبعد خدمتکارهم داشته باشم ک هرکس قبلاباعث شداذیت بشم س سوته بیارنش منم بکشمشون.

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

فانتزی های من این بود که از روی پل خودمو پرت کنم پایین و در همین حین یک پسر خوشگل بگه نععععععععع و اونم خودش رو پرت کنه دستم رو بگیره و من درحالی که لباس پف دار سفید تنمه بریم رو آسمون پرواز کنیم 😶😶😶😶😂

فکر کن با یکی ۸ ساله تو رابطم 😂😂😂 یعنی دوتامونم پاره شدیم سر این رابطه تا شرایط فراهم بشه ازدواج ...

چقدر لقمه دور سرت می پیچونی 😂😐

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

بخدا به هرچی فک کنین اتفاق میوفته! منه خر همیشه فک میکردم یه پیرمرد خرپول پزشک بهم پیشنهاد میده! دقیقا امسال اتفاق افتاد برام😐😐😐 بعد برگام ریخته بود . هی خودمو لعنت میکردم