2777
2789
عنوان

بیاید از فانتزی های سمی که داشتید بگید😂🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4996 بازدید | 56 پست
من چی بگم که عاشق جومونگ بودم و اون موقع پوستر اومده بود سر سوسانو را بوس کرده بود افسرده شده بودم ت ...

وای وای اصلا نمیدونم چی بگم😑😑

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

یکیشم مال خیییلی وقت پیش یکی منوبدزده نامرد بیشرف.بعدی پسرخوشتیپ وخوشگر باشه بعدهاعاشق همدیگ بشیم ازدواج کنیم و....

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فانتزی های من این بود که از روی پل خودمو پرت کنم پایین و در همین حین یک پسر خوشگل بگه نععععععععع و ا ...

چرا فک کردم با لباس سفید پف دار سقوط میکنی 😂🥴😐🤭 چرا کردیش پرواز ، برو باهات قهرم 😐

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

یکی از فانتزیام اینه خب ...یه شی ء داشتم مواقع امتحان ها دکمشو میزدم نامرئی میشدم میرفتم جواب تمام سوال هارو مینوشتم ...یا به یکی پس گردنی میزدم 🤣🤣🤣🤣بعد نمی دیدن منو ....

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

ولی فانتزیم از بچگی تاحالا اینه پزشک باشم روپوش بپوشم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

۱۳سالم بود کراش زدم  رو پسر   دکه ای سیگار فروش محله مون فک میکردم عشق زندگیمه دوست داشتم منم برم پیشش سیگار بفروشم باهم اونجا کار کنیم😐😐😐

تووووف😂😅 

:((((((((((((: 🐣🌱
چقدر لقمه دور سرت می پیچونی 😂😐

😂😂😂😂

ذهنم مریضه می‌دونی 

چون اولین دوست دخترشم حس میکنم هیچ شناختی از بقیه دخترا نداره بخاطر همین قدر منو نمیدونه 

دلم میخواد یجوری بد سرش ب سنگ بخوره و قدرمو بدونه 😂😂😂😂

وای وای اصلا نمیدونم چی بگم😑😑

تباه بودماااا💔

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
۱۳سالم بود کراش زدم  رو پسر   دکه ای سیگار فروش محله مون فک میکردم عشق زندگیمه دوست داشتم ...

😂😂😂😂

اینه که یکی که جنتلمنععععغغغغغغغ و قد بلند و چشاما مشکی اصن آقا بیاد منو بدوزه و .......

کشته مردم باشه همش برام خوراکی و پفک بخره و لباسسسسسسسس بعدش ده قلو بچهههههههه

نه حوصلتو دارم نه اعصابش😒

فانتزیم این بود برم تو دنیای باب اسفنجی با اختاپوس ازدواج کنم اثار هنریش و (مجسمه ها تابلو های نقاشیش ) و برداریم شهر به شهر بریم گالری هنری برگزار کنیم و حسابی پولدار بشیم بریم باب اسفنجی و بکشیم 

بچها ببخشید نبودم بابام صدام کرد کار واجب داشت🙏❤️

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
فانتزیم این بود برم تو دنیای باب اسفنجی با اختاپوس ازدواج کنم اثار هنریش و (مجسمه ها تابلو های نقاشی ...

واااااااای سم تر از من تو بودی لحنتییییی🤣

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
2790
2778
2791
2779
2792