2777
2789
عنوان

سوال

42 بازدید | 14 پست

سلام. دوست پسرم شش ماهه ازدواج کرده. یه هو دو هفته خبری ازش نبود و وقتی برگشت گفت ازدواج کرده. ماتم برد. شمارشم عوض کرد. 

افسرده شدم. ناراحتم. نمی تونم از فکرش بیرون بیام. فکر می کنم برم در خونش. تا چهار ماه بعد ازدواجش زنگ می زد بهم. دو بارم همو دیدیم. 

ولی یهو قطع کرد و الان دو ماهه خبری ازش نیست. نه خداحافظی نه چیزی.

شما بودین چی کار می. کردین. شمارشو گیر بیارم زنگ بزنم بهش؟ برم دم خونش؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگی ازدواج کرده چرا باهم حرف میزدین هنوز هم میخوای بری دنبالش؟😐 بفرما برو آره😐😐😐

نخیر. نمی خوام برم دنبالش. می خوام انتقام بگیرم   می خوام بترسونمش. چون نامردی کرد بهم 

توروخدا ولش کن .بزار زندگیشو بکنه اون الان دیگ زن داره. به همنوع خودت خیانت نکن

می خوام انتقام بگیرم. بترسونمش. اون نامردی کرد به من. می خوام بگم خیلی پشت و نامردی 

اینطوری خیانت پیش میاد دیگه

بعد میگین مردا به زناشون خیانت کردن

خب وقتی طرف ازدواج کرده ولش کن

با متاهل چرا باید حرف بزنی واقعا

پسر مجرد قحطی افتاده؟

نخیر. نمی خوام برم دنبالش. می خوام انتقام بگیرم   می خوام بترسونمش. چون نامردی کرد بهم&nbs ...

جواب نامردی رو با نامردی نمیدن

اون نامردی کرده تو مردی کن و ببخش

با انتقام گرفتن خودتو بیشتر تحقیر میکنی

آدم عاقل و بالغ میبخشه و ذهنشو از این چیزا خالی میکنه و از ادامه زندگی خودشو محروم نمیکنه

برو واسه خودت یه زندگی جدید بساز بجای نقشه کشیدن واسه خراب کردن زندگی یکی دیگه

ببخش و فراموش کن

انتقام راهش نیست

رو خودت سرمایه گذاری کن کسی بهت دستش نرسه که بخواد ترکت بکنه

غلط کرده. زندگیشو کنه؟ زندگی منو خراب کرد. افسرده شدم. گریه می کنم گاهی. نخیر. باید انتقام بگیرم. بترسونمش. آدم نامردو نمی تونم بذارم خوش باشه 

غلط کرده. زندگیشو کنه؟ زندگی منو خراب کرد. افسرده شدم. گریه می کنم گاهی. نخیر. باید انتقام بگیرم. بت ...

انتقام گرفتی

زندگیش از هم پاشید

چی به تو میرسه؟

افسردگیت درمان میشه؟

درمان افسردگیت در انتقام نیست

درمانش فراموش کردنشه

هربار که فکر میکنی بهش

قطعا بیشتر افسرده میشی

جواب نامردی رو با نامردی نمیدن اون نامردی کرده تو مردی کن و ببخش با انتقام گرفتن خودتو بیشتر تحقیر ...

من تا یه کاری نکنم نمی تونم آروم بگیرم. بخشش و انتقام نگرفتن و... اینا همه حرفه. شده می رم دم خونش. افسردگی گرفتم. شبا گریه می کنم. کی جواب قلب شکستمو می ده. 

انتقام گرفتی زندگیش از هم پاشید چی به تو میرسه؟ افسردگیت درمان میشه؟ درمان افسردگیت در انتقام ...

می خوام بگم بهش خیلی نامردی. می خوام بگم همیشه به دل شکسته و چشمان گریونم بدهکاری. 

انتقام گرفتی زندگیش از هم پاشید چی به تو میرسه؟ افسردگیت درمان میشه؟ درمان افسردگیت در انتقام ...

چقد راحت از فراموش کردن حرف می زنی. چطور میشه فراموش کرد. اون همه خاطره. اون همه..... اون می تونه فراموش کنه. خیلی راحت. حتی اسمم هم یادش نمیاد. 

ولی من نمی تونم. همونطور که گریه می کنم یادش می افتم