2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89462 بازدید | 876 پست
مونا جان چقدر همه چیز یهو باهم بهت فشار آورد. بهت حق میدم ناراحت باشی. راستش خودمو که جات میذارم نمی ...

خیلی زیاد فشار آورده، ولی من ترجیح میدم پس بگیرم که ناراحت بشه،باهاشون تلفنی صحبت کردم، گفت واکنشی که حالتو خوب می کنه و معقوله رو انجام بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مونا جون آقایون رو هرکاری تو تیم خانوادشون هستن

دقیقا اکثرا مردای ایرانی همینن باز همسر مونا خوبه که اظهار پشیمونی میکنه میگه بیا به نامت بزنم و فلان بعضیا با کمال پررویی میگن خانواده خودمه دوس دارم کمک کنم و اینا حالا منم نمیگم کار همسرت درسته ولی کلا میگم مردا اکثرا طرف خانواده خودشونن

خیلی زیاد فشار آورده، ولی من ترجیح میدم پس بگیرم که ناراحت بشه،باهاشون تلفنی صحبت کردم، گفت واک ...

من اون کامنتی که گفتی انتظار سفر اروپا داشتن رو نخونده بودم. الان که اینطوره بنظرم تا الانم بارها و بارها از همسرت پولای کلان گرفتن. حتما آپارتمان رو پس بگیر 

خیلی زیاد فشار آورده، ولی من ترجیح میدم پس بگیرم که ناراحت بشه،باهاشون تلفنی صحبت کردم، گفت واک ...

پس یعنی فردا میری محضر به نام بزنی؟

قیافه ایدا و مادرشوهرت دیدنیه😁

خدایی خیلی تیغ میزنن انگار مال دشمنشونه میگیرن پس نمیدن خدایی چه مادریه دلش میاد؟ هرچیم پسرت پولدار ...

پدرشوهرم خیلی پول درآورده ولی مادرشوهرم همشو به فنا داده، الانم نوبت پول های پسرشه که باهاشون از بقیه کم نیاره

من اون کامنتی که گفتی انتظار سفر اروپا داشتن رو نخونده بودم. الان که اینطوره بنظرم تا الانم بارها و ...

خودم می دونستم همیشه پول می گیرن ولی این حجمش رو نمی دونستم ، شاید فک می کردم تا الان ۳۰۰،۴۰۰ رو حداقل داده خرد خرد ولی نه انقدر