2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89462 بازدید | 876 پست
میتونست قرض بده بهشون نه اینکه ۴ میلیارد رو بلاعوض بده بابت خونه خواهرش

خانوادش چیزی به عنوان قرض ندارن از ما، فقط می گیرن و پس نمیدن

برای ماشین مادرشوهرم ازمون قرض گرفتن ولی پس ندادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی کلا مردهایی که ب خانوادشون کمک میکنن رو اگه حتی کنترل هم کنی بازم ی راه دیگه پیدا میکنن

و خانواده ای ک تازه مزه ساپورت مالی رو چشیده

کاش ی راهی پیدا میکردی که باسیاست تر رفتار کنی که چیز به این بزرگی رو پنهون نکنه ازت

و حرفای امیر که نشون میده چیزای دیگه هم هست ک نمیدونی...

مونا جان چقدر همه چیز یهو باهم بهت فشار آورد. بهت حق میدم ناراحت باشی. راستش خودمو که جات میذارم نمیدونم چه کاری الان درسته‌ اما فکر میکنم اگه من جات باشم آپارتمان رو مس نمیگیرم اما روابطم رو به شدددت محدود میکنم باهاشون. اگه شرایطش رو داری صبح زود قبل از قرار محضر با تراپیستت صحبت کن.

دقیقا گیسوجان، مادرهمسرم چند مدت قبل می خواست با پدرشوهرم و آیدا و برادرشوهرمو جاریم برن تور اروپا ، ...

خدایی اینام دنبال فرصت واسه تیغ زدن

والا مام همیشه وقتی کسی خونه میخره یه هدیه میبریم نه اینکه اون طرف بیاد یه چیزی بده باز خودتون تو اون سفر بودین یه چیزی فک کن خودتونم نیستید باید خرج اونا رو بدین هرکی باشه قبول نمیکنه اصلا رابطه شما با خانواده همسرتونم عالیم باشه این هزینه سفر و خونه منطقی نیست 

ولی کلا مردهایی که ب خانوادشون کمک میکنن رو اگه حتی کنترل هم کنی بازم ی راه دیگه پیدا میکنن و خانوا ...

می تونست به من بگه، یه راهی پیدا کنیم که هم کار اونا راه بیفته هم من ناراحت نشم، مشکل از سیاست من نیست، مشکل از خودشه که هنوز متوجه نشده من و اون توی یه تیم هستیم.

خدایی خیلی تیغ میزنن انگار مال دشمنشونه میگیرن پس نمیدن خدایی چه مادریه دلش میاد؟ هرچیم پسرت پولدار باشه خب داره زحمت میکشه واسه پولش انصاف نیست بگیری پس ندی واقعا متاسفم