2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89462 بازدید | 876 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مونا جون شرکتشو اینجا واگذار میکنه؟ یا به واسطه شرکت بازم رفت ‌و امد میکنه؟ اخه خیلی زود بعد اینکه ...

نه واگذار که نمی کنه،مسولیت هاش و کاراشو وکیلش انجام میده

به نظر خودمم خیلی زود رفت، انگار خودشم خسته بود

معلومه آدمای خوبی نیستن که تورو اذیت میکنن شوهرت هم باید قبل اینکه پول را می‌داد باهات مشورت میکرد

چون جوابمو می دونسته نگفته، این پول برای کمک کردن زیاد بود برامون 

نه واگذار که نمی کنه،مسولیت هاش و کاراشو وکیلش انجام میده به نظر خودمم خیلی زود رفت، انگار خود ...

دلم‌ برای امیر میسوزه 

واقعا خیلی دوست داره هیچکس را ندیدم یه نفر را

آنقدر دوست داشته باش دوست داشتنش خاصه و ارزشمند

به نظرم بهترین کار اینه با تراپیستت مشورت کنی

باید نسبت به قبل قوی‌تر باشی که هم با رفتن امیر کنار بیای هم بتونی این مشکل بین خودت و همسرت رو حلش کنی

شاید بهتر این باشه که حساب مشترک بزنید بخش زیادی از پول رو واریز کنید اونجا که اگه برداشتی شد شما هم مطلع باشی 

اخه میدونی مونا اگه دست خانواده‌اش تنگ بود ادم کمک میکرد اصلا خونه میخرید عب نداشت ولی خانواده‌اش دارن بریز بپاشای الکیشونو هم به پای همسر شما میذارن

دلم‌ برای امیر میسوزه  واقعا خیلی دوست داره هیچکس را ندیدم یه نفر را آنقدر دوست داشته باش دوس ...

برای خودمم دوس داشتنش مثل یه گنجه که حاضر نیستم گمش کنم

برای خودمم دوس داشتنش مثل یه گنجه که حاضر نیستم گمش کنم

حق داری هرکس دیگه هم بود هیچ وقت نمیخواست

این دوست داشتن را از دست بده

امیدوارم هم تو هم امیر بتونید با دوری ازهم کنار بیاید

به نظرم بهترین کار اینه با تراپیستت مشورت کنی باید نسبت به قبل قوی‌تر باشی که هم با رفتن امیر ...

دقیقا گیسوجان، مادرهمسرم چند مدت قبل می خواست با پدرشوهرم و آیدا و برادرشوهرمو جاریم برن تور اروپا ، نصف پول تور همشونو اصلان بده به عنوان شیرینی خونمون، به اصلان گفتم عزیزم مرسومه که خانواده به پسرشون موقع خونه خریدن کمک کنن نه اینکه براش خرج اینجوری بتراشن و همسرمو منصرف کردم.

الان عمیقا احساس بی پناهی می کنم