2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89462 بازدید | 876 پست
بچه ها فقط می خونین، هیچ حرفی نمی زنین چرا؟ 

سلام موناجان خوشحالم برگشتی وازخودت خبراوردی چندین بار چک کردم ولی نبودی، الانم این اتفاقات رو چی بگم ،،بنظرمن رفتن به خونه مادرت چیزی رو عوض نمیکن ،رو در باهم صحبت کنید و اینکه ازت پنهان کرده یکم ادم رو عصبی میکن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام موناجان خوشحالم برگشتی وازخودت خبراوردی چندین بار چک کردم ولی نبودی، الانم این اتفاقات رو چی بگ ...

سلام ، ممنونم که همراهم بودی، خودمم خیلی عصبانیم

نگرانم یه بامبول درست کنن نیان

سلام عزیزم من همیشه تاپیکاتو دنبال میکنم فقط خواننده خاموش بودم

ببین گلم نمیخوام بیشتر ازین اعصابت خورد بشه اما با این کارایی که همسرت براشون کرده حتی اگه بامبولم درست نکنن و اومدن قطعا بازم همسرت یه وعده وعیدی بهشون داده که حاضر میشن بیان وگرنه  بعید میدونم به این راحتیا همچین کاری بکنن،پس شما بهتره برا همیشه با همسرت اتمام حجت کنی

سلام مونا جلن، جقدر نگرانت بودم، چقدر دلم سوخت امیر رفت، اما کار درست انجام دادی، 

در نورد خانواده شوهرتم بنظرم حق با توست سفت و سخت وایستا و حقتو بگیر

یعنی جی ک پول خونه خواهرشم باید بدین

مادرت نظری نداره راجع ب این موضوع ؟؟

در مورد خونه؟ 

مامانم نگرانه زندگی مون خراب بشه، میگه فدای سر خودت و بچت، خدا رو شکر که داشته خریده، 

خیلی بهترشو برای تو خریده

اینم پول زیادیه ولی جاش میاد ولی اگر از هم ناراحت بمونید جاش پر نمیشه

می تونست به من بگه، یه راهی پیدا کنیم که هم کار اونا راه بیفته هم من ناراحت نشم، مشکل از سیاست من نی ...

نمی گم همش تقصیر توئه 

بله مطمئنا ایراد اصلی از اخلاق همسرته

ولی اون یقین داشته بهت بگه یا بفهمی همین میشه یا نمیذاری

الانم رفتی باهاش حرف بزنی دست پیش رو بگیر بگو اگه ب من میگفتی مخالفتی نمیکردم ی مقدار کمک اش کنی  ولی خب میدونی اگه آیدا بدونه اینقدر حمایت زیاد میکنی ازش ممکنه فراتر از حدش پیش بره و وقتی انتظارش بره بالا دیگه مجبور میشی از رفاه اینده منو آوا هم بزنی

چرا حدود رو رعایت نکردی

و اگه ای قضیه برعکس بود واکنش ات چی بود برای من؟

کلا ی جوری رفتار کن که فقط بهش عذاب وجدان بدی ن ترس چون ترس باعث پنهان کاری میشه ولی اگه حس عذاب وجدان و دلسوزی باشه کلا این کارو میزاره کنار