2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89462 بازدید | 876 پست
نمی گم همش تقصیر توئه  بله مطمئنا ایراد اصلی از اخلاق همسرته ولی اون یقین داشته بهت بگه یا بف ...

بهش گفتم اگر برعکس بود چی؟ گفت ببین این پول چند درصد از سرمایه ماست، تو اصلا نباید به روی خودت بیاری

الان گفتی ماشین ، عوض کردیم مگه چیزی می خواستی که من بگم نه؟ 

ولی مشکل من اینه که خانوادش می دونستن که من نمی دونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمی دونم، می ترسم بگم باید به نامم بزن و اونا نیان، و نمی دونم بعدش چکار کنم که بدتر خراب نشه احترام ...

قبل همه این کارا باید یجوری ب خودت مسلط میشدی و قضیه رو طوری پیش میبردی که آخرین چک خونه رو ک پاس کردن میرفتی برای تبریک اینجوری نشون میدادی ک خبر داری و بعد رو روابطت با همسر کار میکردی الان یکم سخت تر شده ...

بنظرم عجله نکن که خرابکاری بشه...

چرا بنام تو بشه ..اینجوری خودتو دقیقا جلو خواهر شوهرت قرار میدی...و باز برای رو کم کنی اون ی کار دیگه میکنه 

خودتو از مبارزه تن ب تن باهاش کنار بکش

مادر تون هم درست میگه یوقت یجور حرف نزنی یا رفتار نکنی ک چیزایی بینتون خراب بشه ک درست شدنی نیس

خیلی باید هوشمندانه تر رفتار کنی 

بیشتر باید از این ب بعد حواست جم باشه چون این دیگه شده و باید اجازه ندی یوقت تلفاتش فقط تو زندگی تو باقی بمونه

قبل همه این کارا باید یجوری ب خودت مسلط میشدی و قضیه رو طوری پیش میبردی که آخرین چک خونه رو ک پاس کر ...

اخه نمیشه که بذاره خواهرش به همین راحتی مفتی یه خونه به نامش بشه خب به قول مونا میتونست به نام همسرش باشه خونه ایدا تا هروقت دلش خواست اونجا زندگی کنه

من بودم کوتاه نمیومدم

مونا جان نظر نیلویام عزیز خیلی خوب بود، بنظر من شما به همسرت بگو که خونه رو به اسم خودش بزنه و به آیدا بگه میتونه بره تو اون خونه تا هروقت که دلش میخواد زندگی کنه. اینجوری هم سرمایتون برگشته هم اینکه مستقیما خودت روبروشون قرار نگرفتی

مونا جانم

متاسف شدم برای احوال الانت

ولی در کل اینجور شخصیت ها از جمله همسر شما و همسر من...

اینها سوپرمن خانواده هاشون هستن و در تمام عمر در حال اثبات خودشون به اونها هستن و چه سو استفاده هاییکه خانواده های بی انصاف ازشون نمیکنن...و نهایتا اینجور افراد همینکه تامین نیازهای خونه ی خودشون و خانواده شون رو همزمان انجام میدن باعث ایجاد یه حباب بزرگ در درونشون میشه

حالا همسر شما بمراتب خیلی خیلی شرایط بهتری رو برای شما و دخترتون فراهم کرده که صدالبته با توجه به تمکن مالیشون ...همینم ازشون انتظار میره

و دقیقا این عدم اعتمادی که بین همسران بوجود میاد و باعث این مخفی کاری ها میشه خیلی خیلی ازار دهنده تر از کمکهای مالی غیر ضروری به اونها هست

در مورد امیر حدسم اینه که شاید بدلیل شراکتشون با اصلان و روابط حتی گمرنگشون با ایدا ازین ماجراها و شاااید ماجراهای بیشتری اگاهن و میدونستن اگه شما بفهمی بهم می یزی که خواسته پیشت باشه و احساست رو در بر بگیره...

نمیدونم حدسم اینه

و اما برای کارهای محضر اگه همسر مجدد اصرار بر قرار فردا داشت

شما بگو اونها برن کارهای اداری و انتقال رو انجام بدن

نهایت شما میری امضای نهایی رو میزنی 

شاید ابنجوری مجبور نباشی ببینیشون 

قبل همه این کارا باید یجوری ب خودت مسلط میشدی و قضیه رو طوری پیش میبردی که آخرین چک خونه رو ک پاس کر ...

درست میگین ولی من وسط دعوا متوجه شدم و همون لحظه هم تصمیم گرفتم، ولی بهتر بود این کارو می کردم، اگر این کارو می کردم هم مادرشوهرم و آیدا می گفتن آره دست داداشم درد نکنه برام خونه خریده،

مادرم میگه این ماشینی که الان برات خریده از خونه ی خواهرش گرونتره، برای چی خودتو ناراحت می کنی، ولی من دوس ندارم همینجوری برگردم ، باید یه تصمیم درست بگیرم ، پس گرفتن خونه دلمو اروم نمی کنه

مونا جان نظر نیلویام عزیز خیلی خوب بود، بنظر من شما به همسرت بگو که خونه رو به اسم خودش بزنه و به آی ...

درسته حرفشون، خیلی خوب بود ولی من نتپنستم تصمیم مناسبی بگیرم

اخه نمیشه که بذاره خواهرش به همین راحتی مفتی یه خونه به نامش بشه خب به قول مونا میتونست به نام همسرش ...

مامانم میگه فک کن توی یه معامله ضرر کردین، تو زندگیت رو نباید ببازی

مونا جانم متاسف شدم برای احوال الانت ولی در کل اینجور شخصیت ها از جمله همسر شما و همسر من... اینه ...

ممنون عزیزم، اصلا فشاری که به خود همسرم سر این کش مکش ها میاد بیشتر از همه است

هر بار به خودم گفتم سر هیچی از خواسته هات نگذر که بعد ناراحت بشی بگی من خرج نکردم به اونا داد، الانم ناراحتم که گاهی مراعات الکی کردم